Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch MaSzyna_05.14

<< < (29/30) > >>

Sawi:
Służba na L053-całkowo nie będzie działać dopóki nie raczysz pobrać poprawek od Mateusza. Nie znajdziesz jej w patchu majowym, bo kompletnie o niej zapomniałem. Będzie za to na 200% w spóźnionym patchu czerwcowym.

byku1183:
Po wgraniu poprawki nie było widoku kabiny z zewnątrz a po ściągnięciu i wgraniu odpowiednich plików z kabinami lokomotywa (testowałem na razie tylko na EU07-15XX) nie chciała ruszyć. Czy kompletując patcha, mógłby ktoś dorzucić paczkę z widokiem kabiny z zewnątrz?

matek123:
Jest robiona nowa uproszczona kabina do widoku z zewnątrz, ale w czerwcowym na pewno się nie pojawi.

Tomnord15:

--- Cytat: byku1183 w 02 Lipca 2014, 10:21:24 ---Po wgraniu poprawki nie było widoku kabiny z zewnątrz a po ściągnięciu i wgraniu odpowiednich plików z kabinami lokomotywa (testowałem na razie tylko na EU07-15XX) nie chciała ruszyć. Czy kompletując patcha, mógłby ktoś dorzucić paczkę z widokiem kabiny z zewnątrz?

--- Koniec cytatu ---
Dziwne, bo ja skompletowałem sobie EU07-15XX z kabiną widoczną z zewnątrz i działa wszystko poprawnie, oczywiście oprócz świateł, co było poruszane w temacie któregoś patcha.

greg.89.hun:
Hello!
08.03. Patch05.14. linia_61
With newest patch when I drive near the allowed speed the main circuit switch off and the pantograph goes down and thats all, I cannot operate back. What would the problem?
Thanks forward and sorry for english in this topic...
Google trans (?)

Blisko dozwolona prędkość maszyny jest wyłączony. Zejdź do pantografu i to jest to. Nie wiem dlaczego? Tack!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej