Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch MaSZyna_04.14

<< < (34/43) > >>

youBy:
W Drawinowie przejechałeś na wprost, czy zatrzymałeś się przy peronie? Jakie sygnały były na wyjeździe w Grabówku?

RoboBatman:
@youBy: W Drawinowie zatrzymałem się w peronie, dostałem S10 i zjechałem na tory postojowe, a w Grabówku miałem S10a, jeśli dobrze pamiętam.

Ra:
Może po prostu wyłączyłeś sobie łamanie pantografów?

up5358:
@Ra: Wczoraj z ciekawości też przejechałem ten scenariusz (ep07_drawinowo) i nie połamało. Jechałem zarówno na składzie oryginalnym, jak i 16 "igreków" z ET22. W którejś stacji tylko jest coś z eventami, bo ten ex z EP08-001 kończy bieg za tą stacją z grupą towarową (w połowie trasy). Ja później jadę w odstępie za kolejnym EIC z siódemką. Na przedostatniej stacji - Drawinowo, mam setkę na wjazd i później na wyjeździe dwie stałe pomarańcze z zielonym pasem. Kolejne semafory to jazda z v/max.
WS mi puszczał dwa razy w okolicy łuku z ograniczeniem do 50km/h przy posterunku odgałęźnym przed stacją końcową. Odbieraki całe i nie połamane. Innych scenariuszów na Drawinowie nie testowałem.

youBy:
Na Drawinowie na tym konkretnym scenariuszu coś dzieje się z AI pociągów pasażerskich, które jadą przed nami. Obserwując ich tabelki skanowania, doszedłem do wniosku, że mają problemy z odczytywaniem sygnałów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej