Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch MaSZyna_04.14
ST44-003:
@Bartek, ale czemu Hasler w kabinie B dalej ma licznik kilometrów ;( @sawi, to ja Ci w końcu dzisiaj zrobię teksturę haslera B, dobrze? Razem z podświetleniem które już sobie potem dostosujesz ;)
EDIT: Bez podświetlenia, bo nie mam zdęcia, ale z tym da się coś poradzić. Ale Ci zrobię teksturę, dobrze? ;)
adsim:
--- Cytat: ST44-003 w 01 Maja 2014, 12:08:46 ---...
Co do sieci trakcyjnej, zostawiam ją tym którzy się już nią zajmują, ale naukę jej poprawiania chętnie przyjmę, co by się nie zajmować tylko teksturami ;)
--- Koniec cytatu ---
No właśnie nie ma komu się zająć siecią, a poprawki, to głównie przesuwanie słupów i sieci w lewo lub w prawo, żeby odbierak nie tracił z nią kontaktu, przeważnie dzieje się to na łukach. Poprawienie jednej scn to 2-3 popołudnia, bo najwięcej czasu zajmuje uruchomienie scn i jej przetestowanie i poprawianie po kawałku każdej misji. Później można pomyśleć o wstawieniu zasilania i całej reszcie, żeby można było symulować spadki napięcia, itd.
Sawi:
--- Cytat: ST44-003 w 01 Maja 2014, 12:18:28 ---@sawi, to ja Ci w końcu dzisiaj zrobię teksturę haslera B, dobrze? Razem z podświetleniem które już sobie potem dostosujesz ;)
EDIT: Bez podświetlenia, bo nie mam zdęcia, ale z tym da się coś poradzić. Ale Ci zrobię teksturę, dobrze? ;)
--- Koniec cytatu ---
@ST44-003 zrób bez i z. Mowa do tej 104eb po modernie, czy w skórze? Bo jak do tej w skórze to straciłem bardzo wiele poprawek jej i nie tylko. Opisywałem to w temacie jej dotyczącym.
fuji8:
Zgłaszam że su45 lewituje w powietrzu.
adsim:
Pierwszy polski Maglev :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej