Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch MaSZyna_04.14
sebastianm22:
Tak, już poszło, Shift + J, ale w momencie podniesienia pantografów, włącza się czuwak, bez możliwości wyłączenia go.
matek123:
Żeby skasować CA/SHP trzeba mieć nastawnik kierunkowy (nawrotnik) na pozycji innej niż 0. Czyli musisz mieć wybrany kierunek jazdy.
ST44-003:
Kolego @sebastian, przeczytaj instrukcję uruchamiania elektrowozu.
Kierunkowy do przodu (lub do tyłu), załączenie baterii, skasowanie SHP. I wierz mi, to wszystko było wielokrotnie wałkowane, dlatego chyba bocznica.
EDIT: O, Mateusz mnie ubiegł ;)
sebastianm22:
Nie, no nie bocznica. Chyba raczej rytyna :(. Obsługuje symulator już jakiś czas.
Po tym patchu, zmieniło się trochę sterowanie, a nikt nie pragnął, tego ogłosić.
szogun:
Chciałbym tylko zaznaczyć że patch nie jest wolny od błędów, zmiany naprawdę były dość spore (szczególnie pod kątem modeli), dlatego bardziej jesteśmy nastawieni na pomoc w szukaniu błędów niż gorzkie żale że coś jest nie tak ;) Nieprzypadkowo został wydany w "Na Warsztacie".
--- Cytat: ST44-003 w 01 Maja 2014, 10:39:21 ---- nie bardzo rozumiem co masz na myśli z podświetleniem w EP09, ale jak dla mnie przed zainstalowaniem patcha i już po dalej jest tak samo
--- Koniec cytatu ---
Poprawka obejmuje tylko hasler w kabinie B.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej