Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

EP07-200X spółki Przewozy Regionalne. Potrzebne materiały.

<< < (13/16) > >>

Sawi:
Mateusz w jakim sensie dwie tekstury? Co na jednej tak jak jest obecnie, a na drugiej czoło i bok czy jak? Bo nie bardzo rozumiem. Ja wiem, że obecnie mogą być maksymalnie 4 replacableskin'y, ale raczej wątpię by komuś aż tak bardzo się chciało i ktoś się palił do ponownego przerabiania układów wszystkich siódemek, ósemek i paru szóstek.

matek123:

--- Cytuj ---Myślę, że 4096x2048 w zupełności powinno wystarczyć.
--- Koniec cytatu ---
Zaproponowałeś 4096x2048. Wg mnie lepiej by było 2x  2048x2048. Wydajniej jest zrobić dwie mniejsze, niż jedną dużą.

Sawi:
No w porządku, ale nadal pozostaje pytanie bez odpowiedzi co na nich miałoby się dokładnie znajdować? Pamiętam jak swego czasu @hanys mi pokazał kibla bodajże składającego się z 4 repli. Wymiatał jakością bez dwóch zdań. Można by i zrobić podobny myk do fruwaja, wtedy mocno zyskamy na jakości. Tylko wtedy pozostanie niedosyt względem tego co napisałem powyżej. Jednak nie mówię nie, i faktycznie można eksperymentalnie zaprezentować tę sztukę we fruwaju :).

matek123:
Proponuję na pierwszym dać pudło i dach, drugi detale i badyle, ewentualnie wózki, trzeci wózki jeżeli nie wejdą na drugi. A 4 to wiadomo, tablica LED.

Sawi:
I to się nazywa konkret. Dzięki. Zobaczymy co na to @up'i jak się pojawi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej