Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
EP07-200X spółki Przewozy Regionalne. Potrzebne materiały.
up5358:
Tak, do wrzesnia mam wiecej czasu, wiec dokoncze ten jakze zalegly temat EP07P. Najpierw jednak weglareczke puszcze do testow - tak w ramach przypomnienia obslugi programu, z ktorym nie mialem stycznosci od lipca ubieglego roku. Sawi, dzieki za otwarcie i raz jeszcze przepraszam za stare wasnie.
Sawi:
Aaa zapomniałbym. Jeśli chodzi o obecny układ fruwaja zaszły zmiany. Konieczność to dwa czoła i oba boki. Wspominam o tym tutaj, bo dyskusja na ten temat znajduje się w ukrytym dziale. Tak byś wiedział. Myślę, że 4096x2048 w zupełności powinno wystarczyć. Nie ma do czego wracać. Było minęło. Teraz byle do przodu.
up5358:
Dostepu do ukrytego nie mam. Ok, to zrobie mapowanie zgodne z zaleceniem, tylko uzytkownicy musza podeslac zdjecia odpowiednie. Odpowiednie zdjecia to takie, ktore zawieraja:
- obydwa czola,
- obydwa boki.
Dodatkowe zblizenia na tabliczki znamionowe, rezonatory shp, skrzynie akumulatorow, itp; sa mile widziane.
Nie wiem, gdzie one teraz jezdza, ani gdzie maja przeglady. Aparatu takze nie posiadam, wiec to od Was drodzy Uzytkownicy zalezy kiedy ujrzycie EP07P w symulatorze (o ile je chcecie ujrzec).
Przepraszam za brak polskich znakow diakrycznych.
Stele:
Się nie doczekasz. Latają Poznań-Szklarska, ale pod halą na WG ci fot nie zrobię. Odbij póki co jeden bok i przygotuj układ. Może stanie się cud, a jak nie, to przeklei się oznaczenia kabin i tyle.
matek123:
@Sawi a nie lepiej dwie tekstury 2048x2048? Wg mnie może być wydajniej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej