Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Naprawianie sieci trakcyjnej
klimczok_mk:
--- Cytat: adsim w 06 Kwietnia 2014, 20:35:01 ---@Ra, a nie masz kontaktu do Mariusza? Bo to by się dało zrobić jakimś automatem, tak samo jak było z łączeniem torów.
--- Koniec cytatu ---
@adsim w sensie automatem czyli jakimś programem? Bo tak teraz np takie drawinowo poprawić to by się trochę zeszło.
A można prosić o jakieś wskazówki jak za pomocą 3dsa tego dokonać? Bo wydaje mi się, że to był by szybszy sposób.
szogun:
--- Cytat: klimczok_mk w 08 Kwietnia 2014, 18:56:00 ---A można prosić o jakieś wskazówki jak za pomocą 3dsa tego dokonać? Bo wydaje mi się, że to był by szybszy sposób.
--- Koniec cytatu ---
Nie sądzę...
Ra:
--- Cytat: adsim w 06 Kwietnia 2014, 20:35:01 ---@Ra, a nie masz kontaktu do Mariusza? Bo to by się dało zrobić jakimś automatem, tak samo jak było z łączeniem torów.
--- Koniec cytatu ---
Kontakt mam, ale za pośrednika robić nie chcę. Akurat przerwy w drutach to najmniejszy problem, bo da się po nich jeździć. Na Quarku było może z 5 takich miejsc, z czego niektóre mogły powstać przez moją nieuwagę podczas przesuwania słupów.
adsim:
@Klimczok, na razie metoda z maxem nie działa, bo jest pewien problem po ponownym eksporcie scm, ale i tak można stosować to jako podgląd i do ustalania współrzędnych drutów i później szybko wprowadzać zmiany ręcznie w plikach.
@Ra, obyś miał rację, że to rzadkość, niestety ja się obawiam, że w innych scn może być tego więcej.
klimczok_mk:
W Bałtyku WS wywala na wszystkich nowo zaczynających się przęsłach sieci trakcyjnej. Jak zjeżdżamy z tego pierwszego to ten drugi jest trochę wyżej co obrazuje mój screen poniżej w załączniku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej