Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Naprawianie sieci trakcyjnej

<< < (25/52) > >>

adsim:
Skoro chcesz poprawiać sieć, to powinieneś śledzić ten temat na bieżąco. Poczytaj trochę, bo już było o tym.

klimczok_mk:

--- Cytat: adsim w 02 Maja 2014, 21:47:18 ---Dobre wieści, właśnie zauważyłem, że @ISDR udostępnił aktualizację w skryptach i już nie ma problemu z rozjeżdżającymi się bramkami po imporcie i eksporcie z maxa (jak na L61).

--- Koniec cytatu ---
Jeżeli o to chodzi to u mnie to nie pomaga.

up5358:
A w jaki sposób robisz poprawki na bramki?
Jeśli masz plik wyeksportowany z popsutymi bramkami. Następnie zaktualizowałeś skrypty, oraz ponownie odpaliłeś ten plik to nie pomoże. Poprawki musisz zrobić od zera na nie edytowanej wcześniej kopii pliku z siecią trakcyjną. Jeśli takowego pliku nie masz to musisz wziąć z czystej paczki 08.13. Ja tak zrobiłem i teraz działa.

Tomnord15:
Poprawiam sieć trakcyjną w scenerii L053 służba osobowy.
  Dodano: 11 Maja 2014, 17:03:43 Poprawiona sieć trakcyjna w scenerii L053 służba osobowy. Podziękowania za pomoc, w szczególności @up5358 oraz @Marconi. Gdyby były jakieś błędy proszę o screen z miejsca, ewentualnie współrzędne. Dodam, że min. została obniżona sieć pod dwoma wiaduktami, dodana sieć trakcyjna w Dębicy na torze na którym stoi EU06-12 oraz trzeba było poprawić wszystkie przęsła naprężenia gdyż wywalał ws na każdym.

jochand:
L053_osobowy, bledow nie zauwazylem, WS trzyma. Trzeba poprawic wpis w pliku scs dla ET-41_185 na:

--- Kod: ---node -1 0 ET41-185-A dynamic pkp\et41_v1 et41-185 203e-a 0 headdriver 63 0 enddynamic
node -1 0 ET41-185-B dynamic pkp\et41_v1 et41-185 203e-b 0 nobody 3 0 enddynamic
--- Koniec kodu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej