Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowy tabor vol.3 (prywaciarze)

<< < (2/9) > >>

TruckeR:
A nie macie w planie może teksturki CTL4C ? On jest dopiero fajnawy :) Do tego to przydałaby się chyba jakas traska specjalnie dla prywaciaży, nie sądzicie ?? :) Aha- czy to jest nowy model ST44? bo widzę, że ma te takie dziwactwa przy reflektorach, które nie wiem do czego służą, ale tu są, a w normalnym modelu z MaSzyny ich nie ma..

CTL:
A no są są:-)

Sierakowiczanin:
A powiedz CTL czemu tekstury będą na stronie Barta,a nie na stronie Maszyny?No,bo ja nawet nie wiem jaka to strona.Rozumiem,że Wy jesteście autorami i  należy to podkreślić,ale chyba można umieścić również te tekstury prywaciarzy na stronie Maszyny i autorzy Maszyny nie będą mieli nic przeciwko.

CTL:
Caly tabor z textami jest polski, te loki jezdza normalenie na szlakach PLK! O adresie strony Barta wszyscy sie w swoim czasie dowiedzą, a będą one tam ponieważ tak mamy dogadane, tworzymy spółke:-) i tak ma być:P Czyli oficjalna premiera na stronie Barta.

OczeQ:
CTL: Się tak spytam, jeśli mogę:
Czy masz może w planach bądź już na warsztacie firmowe texturki dla 201E i TEM2 (chodzi mi o loki z wielkim logiem CTLu "na burcie") ???
zdravim

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej