Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowy tabor vol.3 (prywaciarze)
CTL:
Oczywiście do TEM2 mam zdjecia i texty CTL-u przygotuje dla obu wersji tamar. Natomiast nie mam fotek na texty do 201E a potrzbne są dwa boki i czolo, jeśli ktoś ma możliwośc wykonania to będe wdzięczny. Przydadzą się także moge powiedzieć wszelkie fotki sputników zarówno prywatnych jak i PKP.
Bart:
Jakby nie było... wspólnik CTL ma chyba pakiet większościowy (z 80% ucziałów:)). Ogromna wydajność produkcji, co tydzień coś nowego... lok, wagon... żadna spółka kolejowa nie ma takiej wydajności w tworzeniu jak nasz CTL. WIELKIE BRAWA... wspaniała robota.. :)
Czekamy na Mistrza ABu z nowym exe... :)
To będzie coś..
CTL:
No bez przesady, bez przesady, monopolu to ja tutaj mnie mam udzialy to są 50 do 50 :D A jak mi sie nudzi to powstaja pozniej takie rozne tam rzeczy jak przedstawione na powyzszych obrazkach:P Po sesji zabierzemy sie za jakaś porzadna robote:D
CTL:
To jeszcze raz ja, poniżej jeszcze przykład nowych wagonów towarowych. Tutaj wagony samowyładowcze typu Falns, na skrinie dwa z PKP CARGO i jeden z CTLRail. Jest tego znacznie więcej:D
Quark-t:
Nieee. nie wierzę, to jest jakieś foto jakiegoś składu a nie skrin z symka nieee, to nie może być prawda...
Cholera, gały mi tak z orbit wyszły, że dobrze, że mam okulary na nosie, bo bym musiał je na korbke zwinąć...
Co tu dużo mówić - widok mówi sam za siebie. Bomba :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej