Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowy tabor vol.3 (prywaciarze)

<< < (8/9) > >>

youBy:
tylko że te modele się do Quarka nie nadają, albo na odwrót, trza by nowe trasy, ale na to chyba nie trzeba będzie długo czekać, chyba(takie wielkie)...

CTL:
Nie FILOZYFOWYWÓJ tutaj tyle :P

TruckeR:
No tamten laptop ma procka 1.1ghz, jakąs 8-mio megową kartę graficzna (w Gothicu 1 działy się dziwne rzeczy z grafiką) , Win98 a reszta nie wiem :P Na Testowie FPS było tam tyle, ile u mnie na WK (czyli ok. 5). A traskę Quarka możnaby zmienić trochę na trasę prywaciaży, dostosować pod nowy tabor, np. zamiast ST44-199 z Dejaw dac tego CTLowskiego, zamiast Sm31 dać TEM2, poza tym SU46 ze Skwarek podmienić na SP32... jak wyjdą te modele - będę musiał spróbowac tak zrobić. Ale ile będzie tam FPS, to wolę nie myśleć nawet..

Quark-t:
Ludzie, weźcie już się uspokójcie.
Wychodzi tyle nowych tras, a Wy się zastanawiacie, czy quark uciągnie nowe modele. Ja proponuję wszystkim wejść do katalogu scenery i skasowac wszystkie pliki trasy quark. Moja trasa nie jest jedna jedyna, @TruckeR, weź sobie Bochnia-Brzesko, tam jest stonka, zamiast niej wstaw TEM2 z falnsami, zamien EP09 na gagara i bedzia gralo i bucalo.
Cholera no chyba nie mam innego wyjscia, tylko zrobić nową trasę, która zastąpi tamtą... i któa będzie mniej fpsożerna

youBy:
Nie chodzi mi po uciągnięcie nowych mdeli ale o klimat, bo co to za jadza SP32 pod drutem? sam coś będę próbował robić

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej