Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowy tabor vol.3 (prywaciarze)

<< < (7/9) > >>

ZT-POZNAN:

--- Cytat: "TruckeR" ---to coś na garnkach.
--- Koniec cytatu ---

To coś na garach według mnie jest to nic innego jak uchwyt, na którym montowane są tabliczki końcowe gdy lok przesyłany jest miedzy stacjami jako pojazd bez obsługi (podobnie jak wagon). Jeżeli się myle prosze o korekte. :D

Jaco:

--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---To coś na garach według mnie jest to nic innego jak uchwyt, na którym montowane są tabliczki końcowe gdy lok przesyłany jest miedzy stacjami jako pojazd bez obsługi (podobnie jak wagon).
--- Koniec cytatu ---

Dokładnie tak! Te "motylki" to miejsce umieszczenia tablic końca pociągu, jeśli maszyna jedzie jako "wygaszona". Podobne są np. na ST43.

Kolejarz:
CTL zachwyt mi dech w piersi zatyka na widok twoich modeli więc powiem tylko jedno jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TruckeR:

--- Cytat: "Kolejarz" ---CTL zachwyt mi dech w piersi zatyka na widok twoich modeli więc powiem tylko jedno jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- Koniec cytatu ---

Taaaak. Modele CTLa jak zwykle stoją na bardzo wysokim poziomie. Ale będzie drobny problem, bo jak się wsadzi te nowe węglarki, TEM2, SP32 na Quarka, czy inną wymagającą traskę... to może być krucho. Pamiętam jak na takim jednym laptopie odpaliłem QuarkEN57, to miałem dokładnie 0.27 FPS :)

CTL:
Nalezy wziaśc pod uwage ze sa takie jedne laptopy gorsze i takie jedne laptopy lepsze, na takim lepszym z przedzialu cenowego 5tyś. do 10.Tys z konfiguracja dobrana pod maszyne napewno wygladaloby to lepiej:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej