Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowy tabor vol.3 (prywaciarze)

<< < (6/9) > >>

TruckeR:

--- Cytat: "youBy" ---
to do sterowania wielokrotnego sluży
--- Koniec cytatu ---

A wcale nie, bo jak to ktoś napisał, do sterowania wielokrotnego służą takie dwa ,,pipsztoki'' (tak to się pisało ?? :]) na czele loka, pomiędzy reflektorami :)

youBy:
a gdzie one są? na dachu pomiędzy pantografami? :)

CTL:

--- Cytat: "TruckeR" ---
--- Cytat: "youBy" ---
to do sterowania wielokrotnego sluży
--- Koniec cytatu ---

A wcale nie, bo jak to ktoś napisał, do sterowania wielokrotnego służą takie dwa ,,pipsztoki'' (tak to się pisało ?? :]) na czele loka, pomiędzy reflektorami :)
--- Koniec cytatu ---

Panie jedna sprawa jak nie jestes Pewnien, albo nie wiesz, albo masz pisać glupoty jak wyzej to daruj sobie bo takie rzeczy staja sie coraz bardziej denerwojace. A wiec podsumowojac poczytaj sobie i dopiero pozniej sie wypowiedz tak zeby bylo wiadomo o co chodzi a jak nie to zosaw sprawe osoba ktore sie nieco lepiej na tym znaja OK!

TruckeR:

--- Cytat: "CTL" ---
Panie jedna sprawa jak nie jestes Pewnien, albo nie wiesz, albo masz pisać glupoty jak wyzej to daruj sobie bo takie rzeczy staja sie coraz bardziej denerwojace. A wiec podsumowojac poczytaj sobie i dopiero pozniej sie wypowiedz tak zeby bylo wiadomo o co chodzi a jak nie to zosaw sprawe osoba ktore sie nieco lepiej na tym znaja OK!
--- Koniec cytatu ---

Można się spytać do kogo to było ?Ja się o to pytałem w jednym z tematów, dawałem zdjęcie. Powiedziano mi, że gniazdami sterowania wielokrotnego są te, jakby to określić, dwa guziczki na czole (przy tej kratce), a nie to coś na garnkach. Jeśli się mylę (jak zwykle..) - przepraszam, ale to raczej nie jest moja wina. Nie mam zamiaru się z nikim kłócić, zacytowałem tylko _dokładnie_ to, jak określono mi te gniazda. Nie wiedziałem, ze to Cię urazi. Jeśli coś zabrzmiało niegrzecznie - przepraszam.

CTL:
Ta do ciebie było a chodzi o okreslenie jak nazwales gniazda, bo takie nazwy z kosmosu to juz sie denerwojace robia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej