Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Do autorów taboru: ważne!

<< < (2/3) > >>

|andy|:

--- Cytat: "ABu" ---
--- Cytat: "mixer" ---Niby mało istotne bo niewidoczne z kabiny, ale jednak bug... ;)
--- Koniec cytatu ---

Od tej wersji łączenie wagonów będzie tylko z zewnątrz (ale za to wszystkich - nie tylko tych przy loku), więc problem stałby się bardziej istotny, gdyby jeszcze istniał. Całe szczęście to jest już poprawione :)
--- Koniec cytatu ---

Takie głupie pytanie: czy dużym problemem byłoby zrobienie sprzęgu na 7 atmosfer (do drzwi) i grzania? Byłoby trochę zamieszania, bo nie wszystkie lokomotywy (i wagony) posiadają wyżej wymienione, dlatego pytam czy chociaż teoretycznie istnieje taka możliwość.

SQT:
hmmczyli czekamy teraz na nowego patcha ? czy to będzie w paczce całościowej ?

|andy|:

--- Cytat: "SQT" ---hmmczyli czekamy teraz na nowego patcha ? czy to będzie w paczce całościowej ?
--- Koniec cytatu ---

ZTCW w całościowej.

ABu:
I jeszcze jedno:

Proszę o wstawianie końcowek w nowych wagonach (i w miarę możliwości też w starych), z obydwu stron każdego modelu. Powinny być one widoczne jako światła końcowe ('endsignal' czy jakoś tak, ja nigdy żadnego modelu nie zbudowałem, więc nie bardzo wiem...). To że są wpisane jako światła nie oznacza, że muszą być światłami - można też dać zwykłe, blaszane.

Pozdrawiam

ZT-POZNAN:

--- Cytat: "ABu" ---I jeszcze jedno:

Proszę o wstawianie końcowek w nowych wagonach (i w miarę możliwości też w starych), z obydwu stron każdego modelu. Powinny być one widoczne jako światła końcowe ('endsignal' czy jakoś tak, ja nigdy żadnego modelu nie zbudowałem, więc nie bardzo wiem...). To że są wpisane jako światła nie oznacza, że muszą być światłami - można też dać zwykłe, blaszane.

Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Poprawiłem jeden wagon do testów i podałem link na PM.

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej