Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa fikcyjna trasa "osmkdp"

(1/4) > >>

Kozisoft1:
Witam wszystkich obecnych na forum. Postanowiłem stworzyć fikcyjną trasę do maszyny pt. OSMKDP, jest to skrót Stowarzyszenia Miłośników Kolei, które założyłem w 2006 roku. Cały plan trasy mam już opracowany w moim zeszycie, z którego będę korzystał podczas tworzenia scenerii. Przewidywalna ilość dużych i małych stacji jest spora, gdyż dużych mam w planach zrobić sześć, a czterdzieści dwie małe stacyjki. Większość budynków, hali nastawni, peronów zostanie stworzone prze zemnie w 3d max. W tym wątku będę umieszczać na bieżąco opisy oraz screeny z prac. Jest to moja pierwsza próba stworzenia tak dużej scenerii, więc proszę o wyrozumiałość. Pierwsze dwa screeny hali PKP.

Reg. zakazy 10, obowiązki 2, 16.
Równoważnik zdania kończymy kropką, waga załączników zbyt duża, "pisz poziomo".
Benek

Carmelovy:
A ma być to zelektryfikowana trasa czy bez druta?

Kozisoft1:
Chyba sobie z tym nie poradzę, napiszę za jakiś czas, jak sprawdzę moje umiejętności.
  Dodano: 10 Lutego 2014, 18:42:42 Trzy ukończone budowle. Dawna Świnoujska wieża ciśnień, teraz obecnie jako nastawnia SIA - Świnoujście. Wieża już ma 102 lata. Kolejna budowla, to budynek mieszkalny oraz duża stara stacja fikcyjna.
Reg. obowiązki 2.
Usunąłem niewłaściwie zaprezentowane obrazy. Masz chęć, to wstaw je zgodnie z Regulaminem. Trzeciego upomnienia nie będzie, tylko moderacja.
Benek

Edycja:
Zdjęcia już poprawiłem, załadowałem jak należy zgodnie z regulaminem. W przygotowaniu mam stronę Stowarzyszenia, tam także będą zdjęcia i dodatki do maszyny. Mam ograniczony czas z powodu dziecka,a więc proszę administrację o wybaczenie, łamania regulaminu, ale czas w większości poświęcam na robienie scenerii. Obiecuję, że regulamin nauczę się w wolnym czasie ;)

Wiggle:
Super. Myślę, że Twoja praca zakończy się wielkim sukcesem :) Jeżeli potrzebowałbyś jakieś zdjęcia na tekstury to jestem Ci w stanie jakieś zorganizować :)

Regulamin, zakazy 12 i 13.
Zajrzałeś może do Wydziału zamówień? A może warto by było wrzucić te "jakieś zdjęcia na tekstury" tak po prostu od siebie, bez czekania na prośbę? I tyczy się to nie tylko Ciebie, ale każdego, kto czyta te słowa.
Quark-t

szogun:
Te modele są do optymalizacji, mają masę niepotrzebnych trójkątów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej