Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Dźwięki do E186

<< < (2/3) > >>

Sawi:
Rozsądnie będzie jak jeszcze troszkę poczekasz, by uniknąć  potem w razie wu tzw krzywych akcji.

czarek.bl:
Witam serdecznie :) Daję linki do dźwięków lok. E186/E483. Mam nadzieję że się do czegoś przydadzą.
Dźwięk z maszynowni:
Dźwięk przy rozruchu:

jarząbek019:
Za ok 2-3 tygodnie będę miał okazje jechać Traxxem elektrycznym (na 90%) mogę nagrać jakieś dźwięki. Możecie wypisać co potrzeba to postaram się zdobyć nagrania.
Nie wiem czy jakość dźwięku jest zadowalająca

hanys:
Wentylatory (rozruch, trwanie, wyłączenie), sprężarka, dźwięki przełączników, czuwak, hamulec bezpieczeństwa (na postoju można), rozruch. Syreny mamy już.

jarząbek019:
Sprężarki w środku nie słychać przy zamkniętym oknie. Zupełna cisza. Jeśli dadzą nam E483 to nagram czuwak, hamulec bezpieczeństwa czuwak, SHP, zakłócenie, dźwięk puszczenia i naciśnięcia pedału czuwaka. Jeśli będziemy mieli do dyspozycji E186 to nie będzie gadał czuwak shp tylko będą dźwięki pikania, dwa różne. Dodam że te jazdy będą manewrowe. Dźwięki z maszynowni też postaram sie nagrać. Przy otwartym oknie słychac sprężarkę i charakterystyczny ryk hamulca ED. Jeśli macie jakieś pytanie dot. Traxxa to mogę coś podpowiedzieć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej