Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Dźwięki do E186
mk1991:
Witam serdecznie. Jak wygląda sytuacja jeśli chodzi o dźwięki? Ja osobiście mogę napisać do niemieckich autorów pojazdów takich jak FLIRT. Kompletny zestaw dźwięków wnętrza pojazdu, oraz silników wraz z rozruchem impulsowym jest tam zawarty. Taka sama sytuacja jest jeśli chodzi o dźwięki pojazdów typu Taurus czy E146. Pozdrawiam.
PS.
A oto link do paczki dźwięków charakterystycznych dla lokomotyw z rodziny Taurus.
http://eu07.pl/userfiles/20786/priv-TaurusX.zip
Pozdrawiam.
bprog:
Wydaje mi się że działamy w myśli - "Jeżeli jest możliwe "skombinowanie" jakichś materiałów to nie pytamy się o zgodę na forum czy o co jest potrzebne, tylko, w miarę możliwości, dostarczamy wszystko, co może się w jakikolwiek przyczynić do rozwoju symulatora."
hanys:
--- Cytat: mk1991 w 09 Października 2013, 09:01:04 ---Witam serdecznie. Jak wygląda sytuacja jeśli chodzi o dźwięki? Ja osobiście mogę napisać do niemieckich autorów pojazdów takich jak FLIRT. Kompletny zestaw dźwięków wnętrza pojazdu, oraz silników wraz z rozruchem impulsowym jest tam zawarty. Taka sama sytuacja jest jeśli chodzi o dźwięki pojazdów typu Taurus czy E146. Pozdrawiam.
PS.
A oto link do paczki dźwięków charakterystycznych dla lokomotyw z rodziny Taurus.
http://eu07.pl/userfiles/20786/priv-TaurusX.zip
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
To niech kolega działa już o pozyskanie dźwięków lokomotywy Traxx E186 oraz Eurosprinter E189, bo model tego ostatniego prawie na finiszu,
mk1991:
Witam.
Wysłałem już prośbę do autora dźwięków lokomotywy E186. Okazało się, że ten sam człowiek jest autorem dźwięków do lokomotywy E189, więc kiedy tylko dostanę odpowiedź co do E186 nawiążę kontakt co do innych lokomotyw.
Pozdrawiam serdecznie.
mk1991:
Witajcie, mam pewien problem. Człowiek, który wykonał dźwięki dla lokomotywy E186 zwleka z odpowiedzią. Dźwięki wstawiłem już na serwer. Co zrobić w takiej sytuacji?
Wydzieliłem do osobnego wątku.
Quark-t
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej