Czy w takim układzie da się zrobić z tym świstem coś takiego aby nie brzmiało to jak błąd dźwięku? Bo na pewno każdy z szacownych kolegów przyzna, że w takiej formie jest to koszmarne. Można by na przykład zrobić tak aby przy przejściu z pozycji 3 na 2 na nastawniku był dźwięk zatrzymywania sprężarki, a po zwiększeniu znowu uruchomienia tejże. Ogólnie to nie chcę się czepiać bo cały symulator (poza scenariuszem "manewrowo3", który pomimo robienia wszystkiego co znalazłem na tym forum odnośnie jego błędów i tak nie działa - ale to temat na inne marudzenie) to na prawdę kawał wspaniałej roboty (od kiedy brat mi to pokazał nie mogę wyjść z podziwu), chwilami klimat jak i trasy są genialne, inaczej tego nie określę. Tylko "Tamara" to moja ulubiona lokomotywa i spokoju mi to nie daje, bo jak zmniejszam gaz to czar pryska i nagle z "maszynisty" staję się zwykłym "jełopem przed komputerem"... Ponadto miałbym prośbę aby nie zamykać wątku bez możliwości odpowiedzi bo głupio zaczynać nowy który dotyczy starego (i to z wczoraj raptem)...
Scaliłem z poprzednim wątkiem. Następnym razem, jak będziesz miał coś ważnego do dopowiedzenia, to wyślij PW do któregoś z moderatorów, żeby otworzył Ci wątek.
adsim