Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Programy na użytek symulatora. [szczawik]
szczawik:
--- Cytuj ---Przy podmiankach latarni spotkałem się z potrzebą zamiany wielu wpisów node model na include z przeniesieniem współrzędnych.
--- Koniec cytatu ---
A funkcja zamiany miejscami parametrów nie będzie tu odpowiednia?
--- Cytuj ---Jeszcze przy zmianie obrotu przydałoby się przeliczenie do jednego obrotu/półobrotu dodatniego i ujemnego, jeśli jest różnica z wydajności przeliczania przy renderowaniu.
--- Koniec cytatu ---
Opisz dokładniej co miałoby się robić.
Stele:
Po zaznaczeniu checkboxa w opcji operacji na parametrach, przeliczać uzyskaną wartość na zakres kąta półpełnego dodatniego lub ujemnego.
Wg opisu zamiana miejscami parametrów odnosi się do include. Ja potrzebowałem zamiany node model na include. Powiadasz, że też by zadziałało?
szczawik:
Chyba dałoby radę chwilę kombinując, ale dodam po prostu obsługę modeli.
Zrobione wszystko, 1 post.
Nowe wersje programów EDS i EDT.
Nowa wersja programu EDS.
Stele:
EDT: Dodanie nowego parametru na koniec wpisu include nadpisuje frazę "end" tym parametrem zamiast wstawić się przed.
Jeszcze sugestie co do jego funkcjonalności:
Możliwość wczytania kilku plików w karty i wykonywania operacji na nich jednocześnie.
Możliwość przeładowania zakładki z dysku.
W wyszukiwarce przesuwanie kursora do pierwszego znalezionego słowa.
szczawik:
--- Cytat: Stele w 22 Stycznia 2016, 13:33:08 ---EDT: Dodanie nowego parametru na koniec wpisu include nadpisuje frazę "end" tym parametrem zamiast wstawić się przed.
--- Koniec cytatu ---
Naprawione,
--- Cytat: Stele w 22 Stycznia 2016, 13:33:08 ---Możliwość wczytania kilku plików w karty i wykonywania operacji na nich jednocześnie.
Możliwość przeładowania zakładki z dysku.
--- Koniec cytatu ---
Dodane,
--- Cytat: Stele w 22 Stycznia 2016, 13:33:08 ---W wyszukiwarce przesuwanie kursora do pierwszego znalezionego słowa.
--- Koniec cytatu ---
To już jest. Linki w 1 poście.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej