Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Programy na użytek symulatora. [szczawik]

<< < (71/148) > >>

DieselPower:
Przed chwilą pojawił się u mnie mały bug. Problem pojawia się przy kategorii 'U', która jest pusta, a kolejne wagony są o kategorię wyżej. Wagony 'W' są w 'V', 'X' w 'W', 'Z' w 'X' itd.

Turbokibel:
U mnie jest wszystko ok, zaktualizuj starter do wersji 5.4 Beta, prawym przyciskiem na "aktualizuj starter".

Edit: @szczawik, zamiast "aktualizuj starter" to jest "aktualizuj starer" taka mała literówka się wkradła.

szczawik:
W kategoriach była tylko dodawana kat. I, która jest trochę wyżej. Może nie wrzuciłeś katalogu /starter do paczki?
@Turbokibel, tak, mam to poprawione, sprawdzam tylko błędy i wrzucę nową wersję.
Nowa wersja, zmiany:

* Dodane szczegółowe ustawienia głośności,
* uporządkowanie układu ustawień,
* pomijanie wielkości znaków nazwy miniaturki we wpisie,
* Tryb renderowania uproszczony shaderowy- cienie i efekty shaderów domyślnie wyłączone,
* usprawniony system tłumaczenia programu na inne języki,
* optymalizacja, możliwe szybsze uruchamianie Startera.
* uproszczenie opcji convertmodels,
* movelight -1 zmieniane na 0,Link do paczki: https://eu07.pl/userfiles/7492/starter200913.7z

RoboBatman:
@szczawik mam jedną sugestię badziej kosmetyczną i typowo dla osób ciekawskich co wnosi nowa aktualizacja: czy dałoby radę zamieścić na dole przycisk tak jak np "O Starterze", po którego wciśnięciu pokazywał by się cały changelog co zostało zmienione w konkretnym numerku programu? Nie jest to pilne aczkolwiek mile widziane. Dziękuję z góry za odpowiedź. 

szczawik:
Nowa wersja, zmiany:

* Podgląd listy zmian (okienko "O Starterze"),
* przycisk ustawienia bieżącej godziny,
* wczytywanie logo dedykowanego scenariuszowi,
* optymalizacja, możliwe szybsze uruchamianie programu.Link do paczki: https://eu07.pl/userfiles/7492/starter200915.7z

Logo dedykowane jest szukane wg nazwy pliku sceneriusza w katalogu z logami (przykład: textures\logo\baltyk.jpg); jeśli dedykowanego brak, losuje tak jak dotychczas.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej