Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Programy na użytek symulatora. [szczawik]
EU40:
Macie odpowiednie ustawienia w waszych programach antywirusowych i zawsze macie możliwość wykonać odpowiednie ustawienia. TO NIE JEST PROBLEM @szczawika.
Wg mnie Starter spełnia wszelkie zachcianki i dzięki niemu Symek przestał mi się w końcu zacinać. Jest nadzieją dla userów ze słabymi komputerami, aby i oni zaznali radości z użytkowania MaSzyny.
szczawik:
Problem wynika z błędnej heurestyki niektórych antywirusów; jakiś element programu przypomina im wzorzec uznany za wirusa. Być może coś się uda z tym zrobić.
Darriio100:
Na Windows Defender potwierdzam nie krzyczy i nic nie zgłasza, ale miałem Pande to wszystko blokował.
Programy antywirusowe mają tzw białe i czarne listy. Można dodać jako wyjątek i wtedy przechodzi jako czysty.
Jestem zwykłym użytkownikiem i nie wiem, gdzie to zgłosić , ale jest inny problem. Mianowicie taki , że na .exe nowych od TMJ na Bałtyku zaraz po włączeniu nowego startera wyrzuca do windowsa. Rainstend wszystko jest ok.
Na zwykłym .exe w paczce jest wszystko ok.
tmj:
Stary Baltyk ma dosc ryzykownie polozone startowe pozycje samochodow, co moze w pewnych okolicznosciach spowodowac wysyp na biezacych exe. Byla na to poprawka pare tygodni temu w watku o exe w dziale na warsztacie, nie wiem czy weszla do repozytorium.
Turbokibel:
Weszła na repozytorium rev. 5471.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej