Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Elektrowóz чс4

<< < (4/4)

mechatronik:
Jak go trochę dopracujesz to będzie wyglądał równie dobrze co ten z http://www.thingiverse.com/thing:121950/#files :)

Patrykos:

--- Cytat: pritchart w 24 Grudnia 2013, 13:04:55 ---@Benek -> jeżeli chodzi o trójkąty na siatce, to wrzucam screena. Mam nadzieję, że te dane pomogą

--- Koniec cytatu ---

pritchart:
Coś sugerujesz? :)

hanys:
Wystarczy odpalić podgląd 3D z tej ruskiej stronki. Odpowiednio ustawić kamerkę i porównać polygony (zaznaczyłem tylko dwa, bo nawet nie ma sensu zaznaczać wszystkich, bo by same linie na obrazku wyszły). Efekt w załączniku. Nic dodać nic ująć. Kolejny user próbuje nam wcisnąć kit, że to jego model. Niestety, ten model już był na tym forum kilkakrotnie prezentowany, a ów użytkownicy próbowali przekonywać, iż to jest ich własny wyrób. Niestety analiza siatek 3D jednak mówi swoje. Więc tutaj nawet nie ma dyskutować. Model nie jest twój. Tyle z mojej strony.

Patrykos:

--- Cytat: Patrykos w 24 Grudnia 2013, 10:26:28 ---To utnij wszelkie spekulacje. Na pewno robiłeś screeny z etapu powstawania siatki, które teraz możesz zapodać w temacie i udowodnić nam, że nie jesteś fejkiem.

--- Koniec cytatu ---

Zamykam, a autora wątku żegnam.
adsim

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej