Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

ZNTK RAT-WAG czyli tekstury R4TCH3T'a

<< < (13/14) > >>

szogun:
Bo to raczej salonka jest.

R4TCH3T:
Panowie, nie każdy pomiarowy jest taki sam. Ja robię ten konkretny jest on prosty w sumie zwykły 111A. Nie mylcie wagonów! W poszukiwaniu materiałów trafiałem na takie dziwolągi, ze głowa mała. Lecz tutaj jest ten jeden konkretny i nie ma co drążyć tematu. Dokładnie jak @szogun mówi jest to raczej wagon socjalny, gdyby było z nim coś nie tak to nawet bym bym się za niego nie brał.

EDIT: Wagony w testach i na poprawkach, a w wolnym czasie tworzy się cały czas. Tym razem padło na IC-kowy bar. Od razu uprzedzę, że jest to wczesna faza klejenia, i różnice kolorów krzywizny i inne niedopasowania zostaną starannie poprawione. ;) Następnym razem proszę spodziewać się w końcu coś PR-owego. A za jakiś czas mała paczkowa niespodzianka, ale to jeszcze nie teraz.

EDIT2: Wagon barowy skończony. Teraz została paczka i leci do testów. Bagażówka i wagon testowy niedługo powinny zostać opublikowane ;). Czwarty screen przedstawia wagon po skończeniu.

EDIT3 (20-02-2014): Dzięki naszemu koledze forumowiczowi @macius5991, chcę wam zaprezentować wagon multimedialny Przewozów Regionalnych. Następny czerwony A9 jest już prawie gotowy. Proszę nie patrzyć na szczegóły jest to wstępna przymiarka do tekstury, więc wszystko zostanie dobrze dopracowane. :) Zdjęcia świetne. Jutro dorzucę screeny obydwu ładnie spasowanych wagonów.

R4TCH3T:
Dawno tu nic nie pisałem, ale praca wre, co widać po innych tematach na forum. O niektórych sprawach, nie mogę jeszcze pisać, ale w wolnym czasie tworzę sobie taką małą paczkę tekstur EP09. Będę to malowania pic, jagoda, i pomarańcza(nie 046). Różne numery i w wyższej rozdzielczości niż dotychczasowe tekstury (2048x2048, a nie jak niektóre 1024x1024). Postanowiłem je robić, bo jest ich dość mało w porównaniu z takimi siódemkami. Załączam screen boku, po dzisiejszych krótkiej pracy. Na bieżąco będę dodawał foto z prac nad każdym malowaniem. Będzie to z 3 do 5 tekstur. ;) Dbam również o detale typu oznaczenia na ostoi także, będzie na tip top.

EDIT: Zrobiona 025. Do kompletu w barwach IC zawita jeszcze 041.

hanys:
Na obrazku 025b.jpg  widać, że masz drzwi do kabiny na prawej poręczy, a okno niedociągnięte do lustra.

Sawi:
@R4TCH3T przerabiasz też układ do epoczki? Czy tylko dostosowujesz te 1024x1024 do 2048x2048?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej