Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

ZNTK RAT-WAG czyli tekstury R4TCH3T'a

<< < (10/14) > >>

R4TCH3T:
Okej już mam, pobrałem. Nie miałem tego wagonu u siebie w paczce, a o tym na forum kompletnie zapomniałem. Tak to by nie było sprawy. :) Dzięki za pomoc.

EDIT: Tekstura na nowym mapowaniu i na nowym modelu (Z1b), teraz jest cacy. ;) Dzisiaj jeszcze powinno trafić do testów.

hanys:
Podwozie podmień, bo ten odcień nie pasuje pod ten schemat malowania.

R4TCH3T:
Tak lepiej?

hanys:
Umiesz czytać? Podwozie, nie wózki. Poza tym, wtyczka do kabla ogrzewania w tych wagonach jest czarna nie kremowa oraz co to za kremowy pasek koło drzwi na dole?

R4TCH3T:
Potrafię czytać... Nie będę się tłumaczył, po prostu popełniłem błąd. @up5358 co do Twojego komentarza na mój temat, wiem że masz ból o to, że nie dostałeś rangi, ale żal się gdzie indziej, a nie robisz OT w moim temacie... Wracając do wagonu. Poprawiłem ze zdjęć podwozie, wózki zostawiłem oryginalne takie jakie były na teksturze. Wtyczka od zasilania też jest poprawiona. Zresztą dodaje screen'a. Nigdzie nie mogłem znaleźć na układzie kawałka odpowiedzialnego za przewody pod pudłem, bo całą resztę tj. skrzynie zbiornik i któryś ze wskaźników wymieniłem, na te ze zdjęć.

EDIT: W trakcie gdy rumuński Bautzen jest wałkowany na testach, a 112At leży "wyprostowany", dla odmiany zająłem się pewnym rodzynkiem. Może nie zbawi on wielu, ale jest ciekawym wagonem, tekstura jest ładna bo wagon prawdopodobnie jest po naprawie. Wykorzystałem zdjęcia kolegi @PX48-28. No cóż załączam screen'a minimalna kosmetyka została i leci na testy. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej