Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Stworzyć nową paczke?
jaras:
Witam.
--- Cytat: "Vasilkov" ---Na stronie znajduje się wiele plików, których nikt już nie ściąga a na forum tematy, które od dawna nie są czytane.
--- Koniec cytatu ---
Jest w tym i trochę racji. Przejrzałem sobie dziś dział "Pomoc" (który jest pod moją jurysdykcją) od pierwszego posta i pomyślałem, że przydałby się tam porządek. Niektóre tematy pousuwać (całkiem, nie na "Bocznicę"), niektóre poprzenosić do innych działów, a niektóre połączyć z innymi. Z pytań zaś (choćby nie wiem, jak starych) dałoby radę zmontować jakieś FAQ.
Oprócz tego, poprzeglądałbym forum w poszukiwaniu wszelkich plików udostępnianych w postach (a to jakiś model, a to jakaś trasa, a to co innego), a następnie pozbierałbym to "do kupy" i też zrobił z tego jakąś paczkę.
Oczywiście, ja nie mam do tego uprawnień, ale może jakiś mode lub admin by mógł to zrobić - to tylko taka moja propozycja.
Co do paczki całościowej zaś - nie wiem, nie mam zdania.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
bve2:
--- Cytat: "jarzec" ---
Oprócz tego, poprzeglądałbym forum w poszukiwaniu wszelkich plików udostępnianych w postach (a to jakiś model, a to jakaś trasa, a to co innego), a następnie pozbierałbym to "do kupy" i też zrobił z tego jakąś paczkę.
--- Koniec cytatu ---
Takich plików dużo nie znajdziesz,ja jak tylko skończę swoją trasę to wrzucę ją na stronę główną,żeby nie robić zamieszania na forum(chodzi o to żeby nie ściągali przez link z forum).
jaras:
--- Cytat: "admineu07" ---Takich plików dużo nie znajdziesz
--- Koniec cytatu ---
I to nawet chyba nie wiesz, Panie Dzieju ;-), ile takich plików jest...
Pozdrawiam Cię.
ZT-POZNAN:
--- Cytat: "jarzec" ---
--- Cytat: "admineu07" ---Takich plików dużo nie znajdziesz
--- Koniec cytatu ---
I to nawet chyba nie wiesz, Panie Dzieju ;-), ile takich plików jest...
Pozdrawiam Cię.
--- Koniec cytatu ---
Może i jest peło zapomnianych tematów ale niech zarejestruje się wybitnie uzdolniony nowy użytkownki, który miał już doczynienia z jakim kolwiek forum i wie że zanim o coś się spyta powinien użyć szukajki i przyjmijmy że usunełeś temat, o który mu akurat chodziło bo według nas już nikt niepowinien mieć z tym problemu, a on akurat ma i napisze odnowa. Wydaje mi się że niema co wogóle tu kombinować nic a czy aż tyle to zajumje żeby były jakieś problemy ?
Vasilkov:
Paczka całościowa by się przydała, bo ściąganie wszystkich plików z dowolandu trwa bardzo długo (przeważnie, gdy ktoś ma słabe łącze) a potem cza dodawać wszystko do plików maszyny i koniec kropka z moimi wypowiedziami na ten temat.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej