Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Stworzyć nową paczke?
dehu:
Może to głupi pomysł, ale bardzo praktyczny.. W którymś poście czytałem, że jest taki bałagan, że laik sobie nie poradzi z tymi wszystkimi wpisami itd. To może dobrym pomyslem było by stworzenie paczki, która zawierała by xx tras już dostępnych ale zagubionych wśród postów.
Nie wszystkie trasy są dodawane do działu DOWNLOAD więc może mój pomysł ma racje bytu.
Tylko te trasy należałoby sprawdzić czy dobrze działają, bo np. do Transylwani wyszło tyle patchów że sie gubie.
Bartek:
1. Trasy, które nie są w Downloadzie, są w 95% jeszcze nieukończone i dlatego niezamieszczone na stronie. Po co wpychać tam trasy a wersji alpha albo beta i kłopotać tym ludzi?
2. Paczka całościowa ze wszystkimi czy prawie wszystkimi dodatkami z Download będzie jak Winger zrobi kolejną wersję MaSzyny.
Vasilkov:
a kiedy będzie kolejna wersja, jedna paczka mniej czy więcej nikomu niezaszkodzi
Sierakowiczanin:
Paczka całościowa by się przydała,gdyż np. w wielu sceneriach są białe tekstury,a uznaje się je za ukończone.Trzeba by to usystematyzować tak,by wszytko i wszystkim działało,chociaż pod tym względem.
dehu:
Przepraszam administratorów.. nie przeczytałem ankiety pare postów niżej o all packach.. wybaczcie nowy post :P Ale jak widać temat jest godny uwagi..
Sporo osób mówi o tej całej nebuli, nowej wersji MaSzyny, a tymczasem ja o tym słysze odkąd sie tu zapisałem tzn od czerwca jak widać obok :) A z własnego doświadczenia wiem że prowizorki służą najdłużej więc lepiej poświęcić dzień i zająć sie tym co już jest, a nie mówić "nie warto" bo wkrótce wyjdzie coś nowego.. bo "jutro może nienastąpić" :P
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej