Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Linia 11 Łowicz Główny - Skierniewice
hubo221:
Wschodnią...
Będziesz robił model dworca w Skierniewicach i wszystkich obiektów charakterystycznych dla tej stacji (m.in nastawni)? Bo wiesz... budynek dworca jest dosyć, duży, nieregularny, a wiadukt to już wyższa szkoła jazdy. A pokażesz układ torowy p.odg Skierniewka?
kolejorz:
Twu, oczywiście wschodnią, pomyłka. Jeśli chodzi o modele budynków to wszystko będzie tak jak w rzeczywistości, nie takie rzeczy (realne) już się modelowało ;) O to możecie być raczej spokojni, umiem w miarę modelować ale to już sami ocenicie jak postawię te budynki. Skierniewka prezentuje się następująco. Rozjazd krzyżowy uświadomił mi, że wszystkie tory będę musiał (znowu...) wymieniać, bo w ogóle nie zwróciłem uwagi na szyny :( Rozjazdy powinny być elektryczne, wymieni się je, ale czy jest krzyżowy rozjazd elektryczny? I czy można zmienić tekstury w rozjeździe krzyżowym (jeśli w ogóle są jakieś inne)? Widać jak to wygląda.
hubo221:
Ze Skierniewką jest jeszcze taki problem, że jest odmienna sygnalizacja.
Tomaszek_Łódź:
@Kolejorz, skromnie, nie skromnie, byle do przodu. Fajnie, że bierzesz się za coś takiego, więc powoli do przodu. W trakcie na pewno wyjdzie jeszcze dużo nieścisłości itd. Nie zniechęcaj się jednak. W tym czym będę mógł, z pewnością pomogę. Powodzenia.
kolejorz:
--- Cytat: Tomaszek_Łódź w 27 Października 2013, 14:03:36 ---@Kolejorz, skromnie, nie skromnie, byle do przodu. Fajnie, że bierzesz się za coś takiego, więc powoli do przodu. W trakcie na pewno wyjdzie jeszcze dużo nieścisłości itd. Nie zniechęcaj się jednak. W tym czym będę mógł, z pewnością pomogę. Powodzenia.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki, na pewno się przyda. Jak skończę budować tory to będzie mi potrzebny materiał, bo samemu jeździć do Skierniewic za każdym razem gdy czegoś będę potrzebował to trochę słabo.
Trochę już na wschodzie powstało, ale całego układu nie będę budował, bo nie będzie się tam jechało, więc jest zbędny. Zacząłem też parowozownie. A jeśli chodzi o podg. Skierniewka to rzeczywiście problem. Może do czasu skończenia scenerii to przebudują ;)
Był zwrócona Ci uwaga byś wstawiał przecinki. Następnym razem ostrzeżenie.
Proszę powstawiać brakujące znaki interpunkcyjne.
Rozi
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej