Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Linia 11 Łowicz Główny - Skierniewice

(1/8) > >>

kolejorz:
Witam, proszę ludzi mieszkających lub często przejeżdżających w okolicy tej linii o zdjęcia na tekstury oraz zdjęcia poglądowe. Najbardziej potrzebne są teraz zdjęcia stacji Skierniewice i Bełchów. O ile do Bełchowa może uda mi się wybrać, to do Skierniewic tak prędko nie pojadę. Oczywiście kiedyś na pewno znajdę czas, ale jak zdjęcia będą szybciej, to może szybciej uda się skończyć trasę.

Może i na forum nie jestem aktywny, ale często je przeglądam, a w 3dsie i ogólnie modelowaniu siedzę już trochę, więc jest nadzieja, że linia powstanie :P Krótka, ale jeśli prace będą szły dobrze, pomyśli się nad przedłużeniami do Kutna, Zgierza -> Łodzi i Sochaczewa -> Warszawy.

Pozdrawiam i liczę na jakiś odzew ;)

Wstawiłem aż 8 przecinków. Z bełkotu powstały normalne zdania.
Benek

Tomaszek_Łódź:
Zdjęcia ze Skierniewic się znajdą, z Łowicza także. Mógłbyś pokazać stan prac nad linią o której piszesz (jakieś screeny, ułożenie torów...)?

kolejorz:
Na razie nie ma się czym chwalić. Odcinek Skierniewice - Bełchów, same tory. Stacji Bełchów jeszcze nie ma, Skierniewice tylko głowica zachodnia.

Tomaszek_Łódź:
Posiadasz schematy stacji itd? Zdjęcia na tekstury to najmniejszy problem. Ułóż może najpierw cały układ torowy. Nie znam się aż tak na tworzeniu scenerii, ale wydaje mi się, że od tego powinno się zacząć. Oprócz tego przydałby się film z przejazdu daną linią z widokiem z kabiny bądź z ostatniego wagonu.

kolejorz:
Schematy mam, dokończenie torów (bez Łowicza Gł.) to 1 dzień roboty, to praktycznie prosty odcinek z dwoma łukami, a tak można by jakieś perony już ustawić ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej