Jestem nowy, prawdziwy maszynista na dzień dzisiejszy, a jutro w tej epoce albo trup, bandyta, i cholera wie co media media mogą ze mnie zrobić. W tym kraju najpierw się skazuje się a potem się dochodzi czy ktoś jest winny czy niewinny.
Nie wiem ile jeszcze wytrzymam w tym ku___ie zwanym kolejami polskimi. Ale pokochałem ten symulator. Jestem starym
h___em, który urodził się na kotle parowozu dla bardzo dociekliwych - pod Grunwaldem 1410 . Moja wypowiedź to nie kpina tylko zachwyt tym 10 letnim produktem. Tylko po pierwsze primo jak mówi FERDEK:
1. czy to nie koniec tego silnka graficznego - mamy systemy oparte na 64bitch- preferuje systemy linuxowe. Windows może loda zrobić LINUXOM.
2. 10 lat i tak generalnie symulator super - a gdzie takie dziadki jak ja mają jeździć.
3. Moje zdanie o symulatorze jest jak najbardziej pozytywne - nie ma innego- TRAINZ czy najnowszy RAILSYMULATOR to tortalne G.
4. To jest prawdziwy symulator jazdy pociągu i to się czuje. BRAK TRAS- pytanie dlaczego 10 lat !!
5. Zostałem wywalony ze wszystkich forum kolejowych za prawdę o tych pseudosymulatorasch.
6. Mogę robić grafikę do tych do nowych tras, tylko pytanie?
JAK - no drodzy moi (możę też wylecę z tego forum za prawdę) jak to robić.
7. To co proponuje wasz a może mój kolega - bo pewnie zaraz wylecę za krytykę - nie można być papieskim niż papież.
8. Brak tras to chyba wynik oprogramowania- EDYTORA TRAS- no to co proponujecie to kosztuje duże pieniądze. No oczywiście
można jechać na piractwie albo studenctwie ale jak wyraz brzmi ta jego echo w mojej wypowiedzi. NO NIE TĘÐY DROGA .
9. PAN BÓG WYBUDOWAŁ ZIEMIĘ - i tak trzeba budować symulację terenu. TAK WSZYSCY ROBIĄ.
10. EDYTOR - koszmar - po co ludzie niweleta - po co karzecie kłaść tory według norm geodezyjnych.
11. Chyba was od papieskości pojebało brak grafik rozjazdów, to jest jakiś horror. Nie ma gotowców do rozjazdów takich czy owakich
no ku--wa no tego nie rozumię. 10 lat i tego nikt pojął.Bo przecież zrobienie grafiki rozjazdu to 4 do 5 godzin z jakąś przyzwoitą dostępną grafiką.
12. Po tym już czuję się wywalony z tego forum.
13. Nieszczęśliwy punkt, mówta co chceta plujta jak możecie, tylko może kogoś uraziłem. RATUJMY JEDYNY SYMULATOR PRACY MASZYNISTY jak nie to przenosimy się do Niemców tam świetny symulator.
Podpowiedź: Wpierw zacznij szanować czytelników, a dopiero potem oczekuj jakiejkolwiek dyskusji. Poza tym, skoro dla Ciebie edytor jest tak prosto zrobić, sensownie, to dlaczego piszesz że nie wiesz jak się za to zabrać? Aaa, czekasz na innych? Że inni to są lepsi? Może i są, ale rzecz w tym że to trzeba właśnie sensownie zrobić. Powinieneś odstawić klocki lego, bo w ten sposób torów się nie buduje. Jak się buduje? Pójdź może na studia w tym kierunku, złap doświadczenia w firmach i wtedy nam o tym opowiedz. A tymczasem miło, że wpadłeś. Cześć.
AtapiCl