Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Zdjęcia kabiny EP09 wersja przed modernizacją
R4TCH3T:
Czy ktoś mógłby edytować dla mnie kabinę dziewiątki w ten sposób, że usunąłby modele szyb i w jednym pliku umieścił obie kabiny A i B na wymiarach przystosowanych do modelu 104e_2. najlepiej w t3d. Sam chciałem to zrobić, ale mam problem z eksportami a w 3dsie wgl wysypuje mi coś, że skrypt nie działa do eksportu do t3d. Bardzo mi na tym zależy. Wystarczy usunąć te przeklęte szyby i dodać drugą kabinę w tym samym pliku. Proszę o pomoc. Aaa i bym zapomniał, w pudle też jakby ktoś w miejscu okien mógł zrobić dziury konkretnie w tym modelu 104e_2. I podesłać w linku.
ST44-003:
Chłopacy, bo dostałem fotki od Łukasza (@dymus`a). Materiał zapowiada się całkiem obiecująco. Chcecie coś zobaczyć? Pewnie, że chcecie ;>
@Sawi, myślę, że spokojnie coś z tego można wyciągnąć, przy odrobinie wysiłku. Szczególnie obiecujący jest ten hasler. Ten drugi (jako, że ponoć jego podświetlenie jest zielone) można spokojnie zrobić takim jaki jest.
Sawi:
Nareszcie jakaś dobra wiadomość :). Masz foty obu kabin? z tego co widzę to raczej tak, bo widać dwa typu budzików.
ST44-003:
Z tego co widzę to niestety tylko jedna, konkretnie B. Ale materiał do wyciągnięcia/wyretuszowania spoko. Część rzeczy można by użyć z fot które również są na forum :) Z materiałów z roku 2010 również spokojnie można pewne rzeczy powyciągać. Z tego co widzę różnica w zdjęciach z 2010 i z teraz polegają na tym, że ma czarny (a nie szary) hasler wskazująco-rejestrujący i w zasadzie tyle. Detale w stylu inna rączka od hamulców i niektóre podpisy pod przełącznikami są normą jeśli chodzi o lokomotywy, także można to spokojnie wykorzystać obie wersje zdjęć. :)
Sawi:
Super się składa, bo akurat nie posiadam aktualnych fot z B. Wyślij mi to na PW i jademy z tym koksem dalej. Poniżej użyta fota od Maćka. Wiadome jeszcze retusz i te sprawy, ale jako taki zarys już jest.
Reg. obowiązki 2.
Benek
Poprawione.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej