Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Zdjęcia kabiny EP09 wersja przed modernizacją
R4TCH3T:
A co byście powiedzieli na taką o to miłą Warszawiankę?? Czeką ją dopieszczenie i myślę nad kabiną niej, bo mam materiały. Owszem niedoskonałe, ale nie ma rzeczy niemożliwych. ;)
Sawi:
043 obecnie ma zupełnie inną kabinę i przeszła modernizacje, więc raczej nie bardzo ma to sens http://rail.phototrans.eu/15,1188,3.html
R4TCH3T:
Ale posiadam, sfotografowaną kabinę na taki stan, jaki jest powyżej. W symku jest jedna pomarańcza (006), i to w niższej rozdzielczości. Wiem, że zapewne dojdzie słynna 046, to czy taki rodzynek jest złym pomysłem?
Sawi:
Nie jest złym pomysłem, tylko zrobienie samej tekstury nie załatwi sprawy. Bo z tego co zrozumiałem Ciebie, to chcesz jedynie tekstury w tej symkowej obecnej kabinie powymieniać, a to nie jest wyjście z sytuacji.
EDIT:
Trzeba nową kabinę wymodelować trzymającą przede wszystkim wymiary. Wiem coś o tym, bo dłubię też przy dedykowanej kabince dla 046 i brakuje mi fot. Co prawda @maacius dostarczył mi foty tej epoki z DTK, ale jej ustawienie praktycznie uniemożliwiało zrobienie np zdjęć drugiego boku. Także ogólnie wyszło to tak średnio. Foty bardziej dające zarys kabiny.
EDIT1:
Poprawka. Przejrzałem je dokładnie i z niektórych da się coś powyciągać, tylko trzeba będzie się troszkę pobawić z retuszem.
ST44-003:
@Sawi, może pomóc z tymi teksturami? Zobaczę co mi jeszcze @dymus pokaże za zdjęcia z 046 i jak coś to się będzie kombinować :)
EDIT: @Sawi, oglądnąłem zdjęcia. Coś się z tego da wyciągnąć, szczególnie mam nadzieje co do podświetlenia amperomierzy (i haslera). Powyciągam, popoprawiam, porobię prototypy mapowań i Ci wyślę ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej