Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kabina do SM42
Oli:
Tak.
Chyba, ze dostaniesz model
Kakish:
--- Cytat: "youBy" ---Czyli by trza było od zera robić? bo myślałem, że wezmę ściany budki i tam przyczepię.
--- Koniec cytatu ---
Ale tak sie niebardzo da / bo kabina powinna byc szegolowa a model zewnetrzny jest 100x mniej szczegolowy niz sie Tobie moze wydawac, duzo lepiej jest zroic wszystko od nowa, tak byly robione wszystkie kabiny
youBy:
ale jak zrobię od nowa, to trza się będzie bawić w dopasowywanie. Piszesz model zewnętrzny jest 100x mniej szczegółowy, ale wymiary to się chyba zgadzają? bo bym wziąłścany budki, wywalił resztę i by było wiadomo jak dopasować. Jakby ktoś miał model SM42 lub SP42 lub SU42 w formacie .3ds lub odczytywanym przez 3dsmaxa to byłbmy wdzięczny
Bart:
Będzie kabina do SM42 i to pasująca i bardzo ładna. Niech mi sie tylko sesja skończy no...
EP08_015:
Bart z całym szacunkiem dla Ciebie ale wyjasnij mi po jakiego czorta robic kabiny do spal-ele jak wiadomo że w tej wersji mozna zapomnieć o jeżdżeniu nimi a z koleji co do nowej wersji nic nie wiadomo.
Już lepsza by była kab do ET21 lub EP09, bo elektrykami w tej wersji się pojeździ jeszcze długo podejżewam ... :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej