Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kabina do SM42
TruckeR:
Bart: Lepiej za SM42 :> ET22 mamy już kabinę i mozna z nią wytrzymać, a do SM42 nie ma, a by sie przydałą, do TRS2004 mam juz nawet do nowego SU46 i SP47 z kabinką :> EP08 : Popularne staje się uruchamianie spalinówek z fizyką SN61, fakt, ma to taki sam realizm jak jazda na klawiaturze w realistyczne samochodówki, ale cieszy jak cholera . Jakby tylko ukazała się ta kabinka je-stem pe-wien, że masa osób migiem by to pobrała i uruchomiła ze Stoneczką . A jakby ktoś sie czepiał... zawsze mozna mówić, ze to do Nebuli :P
uetam:
A ja jestem za bykiem :P Stonka narazie nie idzie jezdzic...Bo ciagle sie dusi, a byk ladnie chodzi :)
slimson:
No niestety ja glosuje za Stonka, bo prawda ze Byk juz jest i jezdzi. Jak bedzie kabina to moze ktos doszlifuje fizyke a przeciez kabina do Stonki sie nie zmarnuje. A do tego Stonka pasuje, o zgrozo, "jak Byk" do trasy Calkowo, ktora nomen omen jest prawie gotowa.
Niestety jezdzenie Ganzem mnie juz irytuje(wybaczcie ale jak mam jeszcze raz przetestowac cos na Ganzie to wymiekam :)
Oli:
Slimson, zawsze do testow mozesz wstawic sobie siodemke :)
Co do kabin: obydwie:) Przeciez jak juz bedzie nebula to da sie tylko export i juz :)
Negroth:
--- Cytat: "Oli" ---Slimson, zawsze do testow mozesz wstawic sobie siodemke :)
Co do kabin: obydwie:) Przeciez jak juz bedzie nebula to da sie tylko export i juz :)
--- Koniec cytatu ---
myslimy podobnie Oli :) Chciałem napisać to samo... tak samo jak kol. wyżej napisał mnie również nudzi jazda "ganzem" a takie "odmiany" jak prowadzenie SM42 lub ST44 się przydadzą... może za niedługo ktoś się za jakis parowóz wezmie :P na przykład taki Ty45 :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej