Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kabina do SM42
Mariusz1970:
Ja nie przekerślam, tylko realnie na to patrze. Trzeba znać się na wielu rzeczach i mieć materiały i talent. Jak ktoś pisze niedawno zarejstrowany i po tym tekście, że coś zrobi, to trzeba być naiwnym żeby w to wierzyć.
Ja nie wierzę, ale życzę powodzenia.
Pozdrowienia
Mariusz
andrev1989:
--- Cytat: "Mariusz1970" ---Ja nie przekerślam, tylko realnie na to patrze. Trzeba znać się na wielu rzeczach i mieć materiały i talent. Jak ktoś pisze niedawno zarejstrowany i po tym tekście, że coś zrobi, to trzeba być naiwnym żeby w to wierzyć.
Ja nie wierzę, ale życzę powodzenia.
Pozdrowienia
Mariusz
--- Koniec cytatu ---
A jeżeli ten kolega z sukcesami tworzył dodatki do innych symulatorów o tematyce kolejowej? Oczywiście daję przykład, bo nie wiem jakie Kubas_14 ma w tym doświadczenie. Poprostu kolega chyba nie wie, jak konwertuje się modele do MaSzyny.
Kubas_14:
Forum odwiedzam od dawna i śledzę jego losy, dzisiaj postanowiłem się zarejestrować. Akurat mam talent modelowania w programie Zanoza Zmodeler, ale czy w tym programie moge wykonać kabinę, czy muszę posiadac do tego 3dmax studio, widzę że modele są w formacie .t3d nie wiem czy są odpowiednie wtyczki do tego programu.
eu07_304:
A w jakich formatach potrafi ten Zanoza Zmodeler zapisywać modele?
Mariusz1970:
Okaże się, czy ten talent posiadasz. Pożyjemy zobaczymy. Wystarczy prześledzić ewolucję naszych perełek MaSzynowych. Nikt z nich od razu nie wyrywał się z modelowaniem kabin. Przeszli długą i ciężką drogę. Może będziesz wyjątkiem, w co wątpię, ale życzę Ci jak nalepiej, bo jak Tobie wyjdzie, to może wszyscy na tym skorzystamy.
Pozdrawiam
Mariusz
Edit:
Za dużo jest tych jeżeli. Nie widzałem żadnej pracy tego kolegi. Natomiast widziałem bardzo dużo takich postów z których nic poźniej nie było. Oceniam to w kategoriach co wydaje mi się bardziej prawdopodone. Mogę się mylić oczywiście. Jeżeli się pomylę, to publicznie przeproszę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej