Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kabina do SM42
zygmunt:
witam; posiadam paczkę całościową w której jest już kabina SM42 po ulepszeniach; jednak czy nie dało by się zrobic jej... jakby to powiedzieć nieco bardziej przyjaznej dla oka :?: osobiście kompletnie sie na tym nie znam więc nawet się za to nie zabieram... ale może byłby ktos chętny i mógłby to zrobić :?: przypuszczam że ucieszyłby tym wielu wielu użytkowników ;) oczywiście rozumiem że walory graficzne nie są w tym wszystkim najważniejsze ale myślę że np. kiedy jadę na trasie "Całkowo" (dodałem tam sobie Stonkę) to odpowiednie wnętrze umiliłoby mi i mnie podobnym osobom tę jakże długą trasę :P
P.S Oczywiście nie chciałbym, żeby to zabrzmiało jak "Dajcie mi to bo mi się należy" po prostu zwracam się z zapytaniem czy istnieje taka możliwość :)
Kubas_14:
Mógłbym się zająć stworzeniem nowej kabiny SM42 , ale kompletnie nie wiem jak pózniej ją wgrać do gry. Prosił bym o wszelką pomoc związku z tą sprawą.
Mariusz1970:
--- Cytuj ---Mógłbym się zająć stworzeniem nowej kabiny SM42 , ale kompletnie nie wiem jak pózniej ją wgrać do gry. Prosił bym o wszelką pomoc związku z tą sprawą.
--- Koniec cytatu ---
To lepiej sobie odpuść
Pozdrawiam
Mariusz
andrev1989:
--- Cytat: "Mariusz1970" ---
--- Cytuj ---Mógłbym się zająć stworzeniem nowej kabiny SM42 , ale kompletnie nie wiem jak pózniej ją wgrać do gry. Prosił bym o wszelką pomoc związku z tą sprawą.
--- Koniec cytatu ---
To lepiej sobie odpuść
Pozdrawiam
Mariusz
--- Koniec cytatu ---
Nie można od razu przekreślać pomysłu Kubasa_14, może zna się na grafice komputerowej i potrafiłby ją zrobić.
Kubas_14:
Tak, Kabinę tworzył bym w programie Zmodeler, chyba można w tym ?Czy trzeba posiadać 3D Max studio ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej