Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Trasy przemysłowe pod szyldem PMP PW

<< < (16/21) > >>

Żabek:
Mniejsza o zwrotnice, najwyżej w pierwszej wersji będą niewidoczne :P Chciałem tylko napisać, że na ukończeniu jest elektryfikacja trasy (prawdę mówiąc, został tylko Jęzor Centralny). Potem tylko posadzić troszkę drzewek, zrobić rzeczki i dróżki i być może ukaże się wersja 0.1 - z koszmarnie uproszczonymi eventami, ale jednak.
PS. Kto zna się dobrze na MemCellach?? Proszę o PW :D
Acha!
Trasa w całości wygląda tak:

A jeden ze skrinów:

Okolice post. Bobrek - trasa od maja 2002 nie istnieje

tommik:
A ile ta trasa ma km do jeżdżenia?

KowiEU:
łałłł nawet jest moja ukochana linia 435(bór-maczki)na którom to urządzałem sobie wagary i co najważniejsze pierwszy raz jechałem w lokomotywie(TEM2).A teraz będe mógł zobaczyć to w świecie wirtualnym:>Ale szkoda że ten szlak jusz w realu nie istnieje

Żabek:
Może nie wyglądać tak jak oryginał z kilku powodów:
1. Sceneria jest w wersji rozwojowej;
2. Mogę nie wiedzieć/nie pamiętać, jak dokładnie wyglądała;
3. Wierne odwzorowanie szlaku mogłoby skutkować fps na poziomie 2-3, a tego raczej nie chcemy :D
Tak więc nie licz na nic wspaniałego.
A tommiku - nie wiem, ile jest do jazdy. Zależy, jak składy wstawie. W linii prostej, między końcem w lewym górnym rogu a końcem w prawym dolnym jest ok. 11km. Ale wątpie, żeby coś taką trasą jechało...
A zrobi ktoś może modele wagonów samorozładowczych?? :D

KowiEU:
no jasne że nie oczekuje 100% odzwierciedlenia ale chyba układ torowy jest zbliżony do orginału??Takie małe pytanie czy możliwe było by zrobienie takich pordzewiałych torów,podkładów(coś tak jak na całkowie)napewno dodało by to troche więcej klimatu trasce

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej