Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Trasy przemysłowe pod szyldem PMP PW
Żabek:
--- Cytat: "CTL" ---Witam, prosze dac znac jak mosty beda potrzebne to je podesle. Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Witam! Jak rozumiem wiesz jakie mosty są potrzebne. Więc skoro tak, to proszę, wyślij mi je na maila (adres poniżej). Z góry dzieki i również pozdrawiam.
CTL:
Witam jak bede mial tylko chwilke czasu to podesle te mosty, nistety zbyt duzo go nie mam:-(
Żabek:
W związku z dalszą budową trasy, przydałoby mi się troszkę modeli różnych drzewek: sosenek, brzózek, może troszkę owocowych (ogródki działkowe) i może troszkę jakichś krzaczorów. Jeśli ktoś dysponuje, proszę o kontakt mejlowy. Dzieki!
ZT-POZNAN:
--- Cytat: "Żabek" ---W związku z dalszą budową trasy, przydałoby mi się troszkę modeli różnych drzewek: sosenek, brzózek, może troszkę owocowych (ogródki działkowe) i może troszkę jakichś krzaczorów. Jeśli ktoś dysponuje, proszę o kontakt mejlowy. Dzieki!
--- Koniec cytatu ---
Wszystko przecież jest w standardowej maszynie :) W 3dmaxie wstawiasz jako tree, w katalogu scenery masz tree.inc, a w katalogu textures masz textury drzewek.
Quark-t:
Ja mam dostęp do mapy Dabrowy Górniczej :] z początku lat 90. Ponieważ jest to mapa górnicza (czyli robiona na podstawie wojskowych) to jest tam jak pamiętam dobrze rozrysowany układ torów kuźnicy warężyńskiej, już nie długo Pogorii IV (już brzegi są umocnione...) szkoda, że siępiasek kończy bo ciekawe składy widywałem na torach piaskowych wokół Pogorii III (np. TEM2+węglarka ze złomem + TEM2 :) )
Jak będę w pobliżu mapy to sfocę ją i podrzucę
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej