Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Trasy przemysłowe pod szyldem PMP PW
KowiEU:
z bór kamień aktualnie idzie jeden tor jeszcze pordzewiały ale kiedyś byłu dwa zdjeli tesz tory od kopalni kazimierz-juliusz do maczek a szkoda bo pare razy sie załapywałem na tamare do maczek i spowrotem.
Żabek:
Nie wiem czy pamiętasz, ale kiedyś jeździł EN57 z Jęzora Centralnego do KWK Sosnowiec przez Bobrek, Dańdówke i Ludwik... ech, to były czasy...
Jeśli mogę: kiedy uda Ci sie zrobić schemat Boru Górnego??
KowiEU:
no jasne że pamiętam. myślałem że te tory są zamknięte a ostatnio za tym mostem koło KWK sosnowiec widziałem jadącą tamare z 3 węglarkami co to był za widok.A jeśli chodzi o te plany stacji myśle że jutro uda się wykonać bo dzisaj nie miałem czasu żeby tam iść rozumiem że mam wykonać schemat stacji z początku lat 90.
Żabek:
To może być trudne, bo ostatnio zlikwidowali troche torow. Ja mam dość niedokładne plany z 1990 i mysle, ze porownujac je ze stanem obecnym coś da się zrobić...
A co do trasy 402 (post. Bobrek - KWK Sosnowiec) - raczej zamknięta to ona nie jest, bo co noc słychać tam jadący skład: TEM2+kilka eaosów+TEM2. Ponadto tędy jeździły składy z mułami, z których usypali górke na Środuli :D
Dzieki za pomoc!
KowiEU:
--- Cytat: "Żabek" --- Ponadto tędy jeździły składy z mułami, z których usypali górke na Środuli :D
Dzieki za pomoc!
--- Koniec cytatu ---
nie na usypanie tej górki ziemie wozili ciężarówkami
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej