Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Poszukiwana kabina do SM42
piotrek-:
zauważyłem, ze adminów w ogóle nie obchodzi ten temat, może dlatego, że to co robicie, to nie symulacja?
uetam:
--- Cytat: "piotrek-" ---zauważyłem, ze adminów w ogóle nie obchodzi ten temat, może dlatego, że to co robicie, to nie symulacja?
--- Koniec cytatu ---
Od zawsze bylo mowione ze na starym enginie nie mozna uruchomic lokomotyw spalinowych...Pojawia sie problem z pradnica...To co robi kolega to jest zwykla prowizorka majaca na celu uszczesliwienie parunastu osob ;]
Negroth:
--- Cytat: "piotrek-" ---zauważyłem, ze adminów w ogóle nie obchodzi ten temat, może dlatego, że to co robicie, to nie symulacja?
--- Koniec cytatu ---
Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma! Może i nie jest (jeszcze) ale poki co pobawić sie można - zmierza to w dobrym kierunku
youBy:
--- Cytat: "Mat_EU" ---Od zawsze bylo mowione ze na starym enginie nie mozna uruchomic lokomotyw spalinowych...Pojawia sie problem z pradnica...To co robi kolega to jest zwykla prowizorka majaca na celu uszczesliwienie parunastu osob ;]
--- Koniec cytatu ---
ale lepsze to niż nic...
Piter:
--- Cytat: "sq1mhv" ---A z resztą nie wiem, czy ma sterowanie wielokrotne, czy nie ;) Bo w MaSzynie gagarin nie ma sterowania wielokrotnego.
--- Koniec cytatu ---
W MaSzynie KAŻDY lok, jeśli tylko odpowiednio go umieścić w scenerii, MA sterowanie wielokrotne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej