Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Całkowo
slimson:
--- Cytat: "ST44" ---Z tego co zauważyłem od początku mojego użytkowania MaSzyny, to FPS najczęściej siadało mi przy dużej ilości takich pojedyńczych drzew
Czy każdy taki model/tekstura drzewa obciąża FPS tak samo jak inny model/tekstura (np. budynek)?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak to jest w Maszynie, ale w Vbusie ktos przetestowal ze jak sie wstawia kopie jakiegos modelu to karta jest mniej obciazona czy jakos tak.
Model drzewka to sa bodajrze 4 trojkaty. A budynek to zalezy od modelu.
Moje dworce staram sie robic z jaknajmniejszej ilosci trojkacikow, ale drzewko wypada tutaj jako male piwo.
BTW Te screeny ktore podales to pokazuja naprawde mala ilosc drzewek.
Jutro moze pokaze taki co pokazuje prawdziwy lasek. :)
Etek41:
Witam serdecznie!
To jest prześliczne! :) Od razu widać że trasa ma klimat i jest profesjonalnie wykonana :) A nawiązując do zdjęcia cosik14.jpg... radziłbym dać mniejszą lokomotywę to takiego krótkiego składu, bo taki kolos jak ST44 dziwnie wygląda z 4 cysternami ;)
TruckeR:
--- Cytat: "Etek41" ---A nawiązując do zdjęcia cosik14.jpg... radziłbym dać mniejszą lokomotywę to takiego krótkiego składu, bo taki kolos jak ST44 dziwnie wygląda z 4 cysternami ;)
--- Koniec cytatu ---
A co powiesz na to, zeby wstawić Sm42 ? W ten sposób moze zyskamy pojazd do prowadzenie :-) Byłoby super..
Pozdrawiam !
uetam:
--- Cytat: "TruckeR" ---
--- Cytat: "Etek41" ---A nawiązując do zdjęcia cosik14.jpg... radziłbym dać mniejszą lokomotywę to takiego krótkiego składu, bo taki kolos jak ST44 dziwnie wygląda z 4 cysternami ;)
--- Koniec cytatu ---
A co powiesz na to, zeby wstawić Sm42 ? W ten sposób moze zyskamy pojazd do prowadzenie :-) Byłoby super..
Pozdrawiam !
--- Koniec cytatu ---
Przeciez kazdy moze sobie sam zmienic loka :) Po za tym gagarin jedzie tylko z Wilisia do Całkowa ;]
Etek41:
--- Cytuj ---Przeciez kazdy moze sobie sam zmienic loka :)
--- Koniec cytatu ---
No tak ;-) *wali głową o ścianę*
--- Cytuj ---A co powiesz na to, zeby wstawić Sm42 ? W ten sposób moze zyskamy pojazd do prowadzenie :-) Byłoby super..
Pozdrawiam !
--- Koniec cytatu ---
Dobry pomysł, ale trzeba poczekać aż youBy skończy kabinę ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej