Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Całkowo
Mati_An:
Coś niesamowitego. Aż chce się robić ładniejsze scenerie :-). Oby moja następna była choć w połowie tak świetna jak ta.
ST44:
--- Cytat: "Slimson bardzo dużo napisał" ---Ciach Ciach
--- Koniec cytatu ---
W kwestii opowiadań możesz chyba śmiało rywalizować z Covalusem ;)
--- Cytat: "slimson" ---
Tym oto fragmentem z gazety pragne zapowiedziec prace wykonczyniowie trasy Całkowo.
Uchylam rabka tajemnicy w postaci screenow
http://members.lycos.co.uk/slimson/calka/
--- Koniec cytatu ---
Screeny i trasa powalają. Gratulacje. Obawiam się tylko o FPS w miejscach "zadrzewionych", czyli tam gdzie jest nastawiane bardzo dużo pojedyńczych drzew. Miałem juz z tym problem na trasie sc1.scn (3-4 FPS zamiast 18 FPS). Wraz z kolejnymi partiami screenów rosną moje obawy o ogólne FPS na trasie :)
Mati_An:
Na mojej następnej trasie już nie będzie tego typu "zadrzewień", będą takie lasy jak na trasie Quarka.
slimson:
--- Cytat: "ST44" --- W kwestii opowiadań możesz chyba śmiało rywalizować z Covalusem ;)
--- Koniec cytatu ---
Chyba musze zrobic wielkie sprostowanie, otoz caly tekst jest autorstwa Adama Dąbrowskiego vel Adampkp. Ja czasami mam problemy z rzeczowym wyslowieniem sie, a co dopiero napisaniem takiego tekstu.
Co do FPSow to sam zauwazylem pewne problemy z czego nie jestem mocno zadowolony, otoz na szlaku srednio jest 18 FPS a na wiekszych stacjach (Macierzewo, Wilis) troche mniej. Postaram sie cos z tym zrobic zeby nie bylo ze produkuje pocztowki.
Co do premiery to niestety nie mam pojecia kiedy to nastapi, bo caly czas wykrywam jakies niedorobki, wiec sugeruje uzbroic sie w cierpliwosc.
Mysle ze warto jest jeszcze troche poczekac :)
Grand:
--- Cytat: "slimson" ---Zwykle nie doceniamy kolei, bo jest ona normalnym elementem naszego codziennego życia
--- Koniec cytatu ---
No chyba zartujesz :) To zdanie mysle ze nas forumowiczow nie dotyczy :) Mam racje ?:)
Bardzo ladna ta trasa, urozmaicona i w ogole kawal dobrej roboty, oby szybko pojawila sie w dziale "scenerie" na stronie gl.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej