Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Całkowo
ST44:
--- Cytat: "EU07-457" ---
--- Cytat: "slimson" ---Dla pokrzepienia kilka screenow:
http://members.lycos.co.uk/schmeling/Calkowo/Screeny/
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Po obejrzeniu tych screenów czuję się pokrzepiony :)
--- Cytat: "vampirek1" ---No moim zdaniem Całkowo pobije Quarka, Bochnie, Jelitkowo, a nawet Konieckowo.
--- Koniec cytatu ---
Co do tego to chyba nie ma wątpliwości :)
TruckeR:
Quarka ? Nie wiem , to moze być trudne. Dla mnie Quark ma przedewszystkim klimat, zwłaszcza jak teraz go nieco zmieniłem, zeby było tylko AI. Zamiast SN61 z BDu dałem SM42 z Bonanzą, poczkeałem w Bruchniewie... Nie wiem czy cokolwiek zdoła to pobić. Ale czekam na traskę :)
ST44:
--- Cytat: "TruckeR" ---Quarka ? Nie wiem , to moze być trudne. Dla mnie Quark ma przedewszystkim klimat, zwłaszcza jak teraz go nieco zmieniłem, zeby było tylko AI.
--- Koniec cytatu ---
Żeby Quark chodził płynnie to trzeba mieć kompa bardzo mocnego. Z tego co było mówione na Całkowie nie powinno być problemu z FPS nawet przy słabszych kompach. Tak więc większość chyba woli płynną jazdę niż pokaz slajdów
TruckeR:
No, płynność to wielka bolączka Quarka. Ale to dalej jedna z niewielu tras gdzie standardowo władowana/y jest SM31, he he :) Czy dalej niewiadomo kiedy mozna się spodziewać Całkowa do pobrania ?
Sierakowiczanin:
Mi Quark działa bardzo dobrze.Jednak trzeba porzucić przeszłość i uznać wyższość Całkowa ;)Z przyjemnością muszę zauważyć,że powstają coraz lepsze trasy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej