Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Całkowo
JFK:
no jak nie urok to sraczka...chcę mieć tą traske bardzo bo prubóję jeździć sm42 no ale nie wiem czemu ale niemoge ściągnąć pliku ani z downloadu ani z forum, nawet kopiować linki próbowałem i wogóle wszystkiego i nic... czy mógłby mi ktoś przesłać potrzebne pliki (najlepiej cały RAR całkowo) no owszem udało mi się ściągnąć ale tylko patha...załamałem sie prosiłbym o przesłanie na maila albo gg albo wogóle najlepiej całego pliku rar...mógłby ktoś mi pomódz?
JFK:
Sraczka mineła... no i przjechałem się kilka...dziesiąt razy i potwierdzam wszelakie pochwały i zachwycenia,extra jest bez dwóch zdań;). Ale gdybym mógł cusik doradzić...:] to fajerandzko by bylo jakby od strony "nikąd" prowadziła trakcyjka i się kończyła w macierzewie, czyli byłaby tylko w macierzewie wtedy by to wyglądało tak jakby właśnie tu kończyła się cywilizacja...Ale bez urazy traska świetna zejafajnie dobra...
hunter:
--- Cytat: "JFK" ---Sraczka mineła... no i przjechałem się kilka...dziesiąt razy i potwierdzam wszelakie pochwały i zachwycenia,extra jest bez dwóch zdań;). Ale gdybym mógł cusik doradzić...:] to fajerandzko by bylo jakby od strony "nikąd" prowadziła trakcyjka i się kończyła w macierzewie, czyli byłaby tylko w macierzewie wtedy by to wyglądało tak jakby właśnie tu kończyła się cywilizacja...Ale bez urazy traska świetna zejafajnie dobra...
--- Koniec cytatu ---
No i po co odświeżany topic z trzech czy tam dwóch miesięcy? Apropo masz za duży avatar - Twój ma 200x150 a max jest 160x140. Jeśli nie wierzysz - sprawdź: http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=829 :]
Pozdrawiam!
fm:
Witam... Ja mam jedno pytanie odnośnie tej trasy. Od dłuższego czasu nie działa link do niej na tej stronie i nie mogę jej ściągnąć :(. Chciałbym zapytać czy mogę ją skądinąd pobrać? Dzięki
slimson:
Przejzyj caly watek a znajdziesz dzialajace linki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej