Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Quark Reloaded

<< < (11/12) > >>

Barti_81:
Usunąłem wtedy ten plik. Nic to nie dało. Spróbowałem teraz ponownie zrobić tę zmianę, usunąłem po tym też ten plik quarkmce2007.sbt, a także wszystkie inne z tym rozszerzeniem i nic. Nadal bez zmian. Nadal występuje sytuacja, którą opisałem wyżej. Moja zmiana tego wpisu w pliku tej scenerii "ginie" po ponownym uruchomieniu symulatora. :-/

tmj:
Sprobuj wprowadzic zmiane do pliku eu07.ini i po zapisaniu uruchom symulator dwukrotnym kliknieciem na jego ikonie, zamiast poprzez Rainsted.

Stele:
No magia. Na pewno edytujesz quarkmc2008.scn a nie $quarkmc2008.scn?

Barti_81:
Kurczę blade, faktycznie! :-/
Cały czas edytowałem plik $quarkmce2007.scn, zamiast quarkmce2007.scn, czyli edytowałem ten ze znakiem dolara na początku.
Teraz wyedytowałem ponownie, ale już ten drugi plik, bez znaku dolara w nazwie i... działa!!! Jest jaśniutko, jak w dzień!!! Niebo jest, jak o poranku. Noo, nareszcie!!!
I co najważniejsze, ustawienie to zostało zapamiętane i działa po każdorazowym uruchomieniu symulatora. :D

Tak więc, Dziękuję Wam bardzo za pomoc!!!
Jutro sobie dłużej posiedzę przy kompie i pojeżdżę sobie w tej scenerii w różnych scenariuszach. :-) Jak wynajdę jeszcze jakieś problemy z tą scenerią to dam tutaj znać. ;-)

Jeszcze raz, ślicznie Wam Dziękuję!!!

Wesołych Świąt życzę Wam wszystkim! :D

Stele:
No, a to plik tymczasowy do przechowywania zmian zrobionych w starterze. ;)
W najnowszych exe masz wpis do konfiga na przesunięcie czasu. Też możesz się pobawić i po testować czy wszystko w nim działa przy okazji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej