Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Quark Reloaded

<< < (2/12) > >>

Krzysiek626:
Zmieniono latarniom barwę świecenia, dobrano - moim zdaniem błędnie - zbyt ciemne atmo. Zrobiło się ciemno, zbyt ciemno. Przechyłki które wprowadzałem w 2007r były liczone wg tabeli, niestety nie zdało to egzaminu. Bardzo dobry pomysł na odnowienie tej scenerii.

muri:

--- Cytat: Sawi w 02 Lutego 2013, 21:16:41 ---Jest możliwość zmiany nieba jest. Wystarczy:
//config movelight 304 endconfig //31 października 2007

--- Koniec cytatu ---
Ano, działa. @Ra, zapomniałeś napisać (chyba że było wcześniej) że w Dejawy-Kopalnia działa już ładowanie wagonów :) Szacun.

Mihau:
No i wielki props za to co poniżej w załączniku.

Ra:
Zacząłem przerabiać stację Mydelniczka. Będzie miała dodatkowy tor, wychodzący z południowej strony na wschód. Jednocześnie ten tor będzie stanowił główną linię (drugorzędną) do Wielkiego Kaca Dolnego, a linia do Skwarek stanie się miejscową.

W związku z planami co do dalszego przebiegu trasy, nie bardzo pasuje mi elektryfikacja na odcinku Skwarki – Mydelniczka – Wielki Kac Dolny. Chciałbym tam puszczać szynobusy, a pociągi towarowe z ST44 na osi wschód – zachód. Dlatego uruchomiłem ankietę. Wydaje mi się, że pełna elektryfikacja Quarka miała miejsce w czasach, gdy nie było jeszcze zbyt wielu scenerii z drutem, a pojazdy spalinowe były w powijakach (SN61 i SM03). Obecnie można by wrócić tam do ruchu spalinowego...
  Dodano: 22 Lutego 2013, 16:09:39 Poniżej planowany układ torów, kropki są co kilometr.

pol102:
Mamy lokomotywownię Zbąszyń/Zbąszynek więc upchnijmy w nią trochę taboru i dopasujmy obrotnicę tak, żeby mieścił się na niej tabor. Następnie wyjazdy w perony i tak dalej. W związku z tymi przeróbkami, proponuję urozmaicić trochę otoczenie, niekoniecznie wpierdzielając tam milion hektarów lasów ;)

Na koniec tego trollongu: tak, pomogę jeśli potrzeba bądź jest chęć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej