Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Wypadki w MaSzynie
Benek:
Mylisz się, w symulatorze tak jest. Zrób sobie symulację zderzenia czołowego dwóch pociągów. Czasem też miałem tak, że pociąg bez widocznej przyczyny zatrzymywał się w jednej chwili. Wynikało to z różnych błędów. Wydaję mi się, że Ty masz na myśli nagłe hamowanie, które nie powoduje zatrzymania natychmiastowego pociągu. A tutaj chodzi o inne przypadki.
Anrej:
EPokovsk nic nie pisze o zderzeniu, tylko że się zatrzymują. Jechałem nieraz na czołówkę z AI, ale AI zaczął wcześniej hamować. Przy zderzeniu AI został cofnięty. Na jednej scenerii to mnie AI gonił. Nie doszło do zderzenia, bo AI się zatrzymał.
Benek:
--- Cytat: Anrej w 19 Stycznia 2013, 18:43:19 ---EPokovsk nic nie pisze o zderzeniu, tylko że się zatrzymują.
--- Koniec cytatu ---
A co ja tu napisałem:
--- Cytat: Benek w 19 Stycznia 2013, 10:12:21 ---Czasem też miałem tak, że pociąg bez widocznej przyczyny zatrzymywał się w jednej chwili.
--- Koniec cytatu ---
?
Ostatni obserwuję, że ludzie nie czytają ze zrozumieniem. Kilku osobom trzeba było przytaczać to co zostało napisane wcześniej.
EPokovski:
Tolein, myślę ,że masz racje. Wypadki w symulatorach nie są konieczne. W końcu nie oto tutaj chodzi ;) Z drugiej strony mogłyby by być ciekawym urozmaiceniem.
Irek_Wd:
Jadąc jeszcze na PC2011 Autosanik przeniknął [sic!] przez zaporę i wjechał na przejazd jakieś parę-paręnaście metrów ode mnie. Serio aż mi się ciepło na plecach zrobiło.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej