Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Wypadki w MaSzynie

<< < (4/6) > >>

adsim:

--- Cytat: PanMechanik w 29 Stycznia 2013, 01:01:39 ---L61_tlk-1 (scenariusz, zdaje się autorstwa @Benka), na paczce PC2011 bywały takie kwiatki, że po wyjechaniu ze stacji początkowej, na pierwszym przejeździe, mieliśmy dzwona z samochodem osobowym. Kilka przejazdów dalej z wymienionym autosanem. Mnie osobiście zdarzało się to za każdym razem, a robiłem tę trasę 3/4 razy w tygodniu.

--- Koniec cytatu ---
Mało prawdopodobne... Akurat tu ja ustawiałem te auta i jestem na 200% pewien, że te, które stoją przed przejazdami są wyłączone. Wygląda więc na to, że grzebałeś coś w paczce i nawet nie zdajesz sobie sprawy, że to zepsułeś (np. przez zmianę exe, lub wpisów). A za to już nie odpowiadam.

Rozi:
Adsim, jemu chodzi o scenariusz L61_posp, gdzie jeździł w kółko żółty samochodzik przez niestrzeżony przejazd. Tylko, że on pisał o scenariuszu TLK...

adsim:
Na wszystkich misjach na L61 samochody są powstawiane tak samo. Żółty seat przejeżdża przez niestrzeżony przejazd i nie ma tam żadnych szlabanów. Nie ma też żadnych autosanów przejeżdżających przez przejazd.

PanMechanik:

--- Cytat: adsim w 29 Stycznia 2013, 09:24:43 ---Mało prawdopodobne... Akurat tu ja ustawiałem te auta i jestem na 200% pewien, że te, które stoją przed przejazdami są wyłączone. Wygląda więc na to, że grzebałeś coś w paczce i nawet nie zdajesz sobie sprawy, że to zepsułeś (np. przez zmianę exe, lub wpisów). A za to już nie odpowiadam.

--- Koniec cytatu ---

http://eu07.pl/forum/index.php/topic,5102.msg316090.html#msg316090

Niewiarygodne, ale możliwe. W paczce nic nie zmieniałem, ani nie grzebałem, była to czysta wersja PC2011, wypakowana tydzień przed zrobieniem tych screenów. Jeździłem wtedy na najnowszym, dostępnym exe (było to 355 bodajże).

Zwróć uwagę na to, że samochód zamknięty między drągami przemieszcza się. Na pierwszym screenie stoi bliżej lewego drąga, a na ostatnim jest już zdecydowanie bliżej środka przejazdu.

adsim:

--- Cytat: PanMechanik w 29 Stycznia 2013, 13:51:33 ---...Jeździłem wtedy na najnowszym, dostępnym exe (było to 355 bodajże)...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: adsim w 29 Stycznia 2013, 09:24:43 ---...Wygląda więc na to, że grzebałeś coś w paczce i nawet nie zdajesz sobie sprawy, że to zepsułeś (np. przez zmianę exe...

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej