Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
El2
Szymon:
Cześć słuchajcie co do EL2 to moze być mały problem bo nie zdjeć nadjaących sie na tekstury,szukałem wszędzie ale nic jedyne co pozostaje to spróować zrobić teksrurke własnoręcznie.
Jaco:
Widzę, że jest zainteresowanie konstrukcją elektryków EL2. W związku z tym, że "siedzimy" w temacie ET40 może warto założyć nowy wątek osobno, żeby nie mieszać tutaj...?
Jaco:
--- Cytat: "Szymon" ---Cześć słuchajcie co do EL2 to moze być mały problem bo nie zdjeć nadjaących sie na tekstury,szukałem wszędzie ale nic jedyne co pozostaje to spróować zrobić teksrurke własnoręcznie.
--- Koniec cytatu ---
Najpierw potrzebny jest chyba model i są tutaj przynajmniej 2 rodzaje: z patykami górnymi i bocznymi oraz tylko z górnymi. Niektóre egzemplarze różnią się jeszcze układem lamp. Teksturę można zrobić próbnie samemu na podstawie dostępnych fotek, a docelowo należałoby napisać pismo do KWB w sprawie pozwolenia na fotki i obcykać krokodyle z każdej strony. Byłem w KWB Konin i KCW Kujawy i wiem, że nie robią problemów - tylko należy ich uprzedzić.
TruckeR:
Fajnie, zę przenieśliście temat, tylko z pierwszego postu tak wynika, jakby ZT-Poznań robił EL2 , oraz, jakbym to ja założył ten temat : )
Jaco:
Proponuję, aby ten wątek zaczynał mój post "Wysłany: Pią Lis 26, 2004 18:51"... i dalej będzie już wszystko jasne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej