Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Propozycja odnośnie radia

<< < (15/18) > >>

Szymon:
Witam

Ogromnie chciałbym przeprosić ,ale  nie było mnie w domq i nie miałem też okzaji byc w necie i dlatego te opóżnienia i nie miałem okazji nic zdziałać.
Naprwade wszystkich przepraszam od po jutrze zaczynam wam wysyłać.
Przepraszam jeszcze raz .

Wojtek M:

--- Cytat: "Szymon" ---Witam

Ogromnie chciałbym przeprosić ,Naprwade wszystkich przepraszam Przepraszam jeszcze raz .
--- Koniec cytatu ---

Szymek spokojnie ;) Nikt Cię tu nie będzie bił.

Szymon:
Hehe.....wiem o tym ale jak by nie było to nalezy  powiedziec dlaczego mnie nie było,a tym bardziej ze miałem wyłać te dźwięki.
Aha dlaczego zostałem wyrzucony z grupy betatesterów???????

ZT-POZNAN:

--- Cytat: "Szymon" ---Aha dlaczego zostałem wyrzucony z grupy betatesterów???????
--- Koniec cytatu ---

Widoczne administrator badż moderator uznał że twoja obecność tam jest zbędna i tak wyszło. Ostatnio sporo osób pozbyło się zaszczytu goszczenia w tych grupach lub wogóle została odcięta od dostępu do forum.

Tomek_SMKS2:
Tak.... cztery (4) tygodnie czekam na odpowiedź w sprawie współpracy, polegającej na testowaniu trasek, no i oczywiście chętnie zaczniemy swoje tworzyć (jak się nauczymy ;-)  ).

Niestety odpowiedzi nie otrzymałem. Pozatym dlaczego Maszyna nie startuje do różnych gazet komputerowych, w których aż się roi od informacji o symulatorach, ale zero o Maszynie?? Będę wdzięczy za odpowiedź od jednego z Twórców Maszyny, bo mam też propozycję, jednak nie na forum publiczne.

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej