Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Propozycja odnośnie radia
Quark-t:
--- Cytat: "Szymon" ---Słuchajcie czy jeśli nagrał bym kilka dobrych dźwięków do maszyny i okazałyby sie naprawde dobre czy opublikował by je ktoś ????????
--- Koniec cytatu ---
Nie ma sprawy. B. chętnie jak tylko dojdę do tego momentu w trasie :) Ale to co i jak to jużdo Ciebie się zgłoszę, ok?
--- Cytat: "err" ---a co będzie z ukradzioną linią trakcyjną?
--- Koniec cytatu ---
Uff, no można zrobić w jakiejś trasie odcinek na którym ukradziono trasę. Z tym że będzie to punkt stały więc szybko się znudzi (bo kto będzie odpalał misję tylko po to żeby stanąć znów w szczerym polu?). Chyba że..... :)
Mam pomysł :)
Szymon:
Dobra Quark -t spoko jak będziesz chciał to oczywiście Ci je prześle.
Jak tylko będziesz ich potrzebował
Szymon:
Wąłśnie wpadłem na kolejny pomysł ,tak sobie mysle ze te rozmowy nie muszą byc takie ofivjalne moga to byc rozmowy miedzy sobą(mam tutaj na mysli kolegów po fachu)jakieś rozmowy miedzy sobą np."Franek jak tam ,pogodziłeś sie z żoną " albo "uważaj bo za zakrętem pstrykają zdjęcia przygotuj sie!"
po prostu trzeba by wymyślić kilku kolegów z różnymi imionami np.dwóch i potem nagrac ich.
Tylko prosze o komentarz do tego!!!
|andy|:
--- Cytat: "Szymon" --- Tylko prosze o komentarz do tego!!!
--- Koniec cytatu ---
Pomysł jest niezły, ale... No właśnie zawsze są jakieś ale.
Ale nr. 1) Jeśli będzie w tym samym monmencie ciągle odtwarzane to samo to się szybko znudzi (tak jak pisał Quark o kradzieży trakcji)
Ale nr.2) Eventy. Ile fps'u to zeżre? Jeśli każda wypowiedź będzie oddzielnym plikiem to pewnie sporo. Ale jeśli zostałby nagrany plik np. 15 minutowy (pod waruynkiem, że nie ma stacji w międzyczasie, bo wtedy nie ma jak podać odjazdu) to może nie będzie tak źle? Niech wypowie się ktoś, kto ma o tym pojęcie.
Szymon:
Może nie mam za bardzo pojęcia ale moje dźwięki mają po niecałe 4 minuty rozmowy nawet mozna powiedziec 3 minutki więc o fps nie trzeba się chyba martwić a nie moze sie znudzić chyba zezwolenie na odjazd no chyba ze sie mozę to sory.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej